Set Hamil, Pantang dan Tambah Susu (Part 1)

Saya mula mengenali Shaklee dekat fb lah. Ramai sungguh kawan2 saya yg jadi agent Shaklee. Maka saya pn teruja lah nak cuba. Masa tu saya hamil dah 3rd trimester dah. Tgk byk sgt testimoni yg cakap Shaklee ni bagus, maka saya pun cuba. Dan alhamdulillah, mmg betul apa yg diperkatakan oleh kawan2 saya yg dok promote Shaklee tu. Alhamdulillah, saya rasa sihat, cergas semasa dlm pantang walaupun saya c-sec. Siap boleh travel balik ke doha pada minggu yg ketiga. masih dlm pantang tu..

Sekarang baby saya dah masuk 5 bulan, dan masih exclusive on breastfeeding dan saya masih lagi mengambil supplement2 semulajadi shaklee dan akan terus mengambilnya untuk memastikan saya dan baby saya mendapat nutrient2 dan khasiat2 yg terbaik, InsyaAllah...

Nak tahu apa yg saya amik?

Ha, ini dia...



Masa pregnant, saya amik ESP, Vit C Vitalea, B Complex dan Ostematrix. Saya mula2 amik tu masa start bulan puasa. Alhamdulillah, saya berpuasa macam biasa, tanpa sebarang masalah dan bertenaga!. Oh ya, lupa, saya juga ada mengambil Performance Drink supaya saya tidak dehydrated masa puasa. Masa sahur, saya masih ingat, saya bancuh ESP + Performance Drink. Mmg sedap :)

Masa pantang, saya tambah Zinc dan selepas pantang plak saya tambah Alfalfa untuk milk booster.

Nak tahu apa kelebihannya?

Tunggu post yang seterusnya ya... :)

Eh jap jap,, ok lah..saya bagi satu dulu ye..iaitu ESP..ESP bagi kulit baby saya cantik, gebu, rasa mcm nak cubit2.. :) dan yg best, tak pernah kena nappy rash pn alhamdulillah. Anak2 saya yg lain dulu2 masa  kecik mesti kena nappy rash..kali ni tak pernah kena, alhamdulillah alhamdullillah... nak tahu khasiat ESP lagi, boleh click kat sini >> ESP bagi kulit cantik. 

Jom tengok sambungan entry saya part 2 pulak. Klik kat sini ye -->> Set hamil, pantang dan tambah susu (Part 2)




PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...