Jom Jadi Ahli Shaklee dan Dapat 4 Manfaat Utama

Dikala tsunami shaklee melanda seluruh malaysia sekarang ni, inilah masanya utk anda bersama2 kami menjadi ahli shaklee supaya bila ada kawan keja sebelah meja anda bersuara.."ishh byknya update pasal shaklee kt fb ni, macam baguih jaa...rasa mcm nak try la" ..haaa masa tu anda boleh la kata " haa..aku dah jadi ahli shaklee lama dah. shaklee ni mmg baguih.. aku makan pn rasa best...blaa..blaaa.."..masa tu boleh la mula menjuai dekat dia. Pastu dia rasa best, dia pun share ngan adik beradik dia, adik beradik dia pun nak try jugak... haaa.. kan best kan? 







Ok..apa kelebihan jadi ahli shaklee ni.."if you never try you'll never know" org putih kata. Kalau org kita kata..."tak kenal maka tak cinta"... 

Antara 4 manfaat utama menjadi ahli shaklee ni ialah : 


1. Dapat membeli pada harga ahli iaitu 12% - 20% kurang dari harga jualan bukan ahli. Anda dapat untung byk disitu. 

2. Dapat membeli sendiri secara online di www.shaklee2u.com.my. klik klik saja...mudah kan? Dalam masa seminggu barang akan smpai depan pintu rumah anda. Bila dah siap order, nnti anda akan dpt sms update consignment note barang anda. So, anda boleh track sendiri kat online. 

3. Jika cukup point, anda akan terima bonus dalam bentuk cash $$$ terus masuk dalam bank account anda. Best tak best tak?

4. Bagi yg ingin menjana pendapatan dengan shaklee, anda akan dilatih bersama2 group infinity jutawan kami utk melebarkan bisnes anda. Semuanya secara online. 

Dengan hanya bermodalkan hanya rm75 anda layak mendapat semua manfaat di atas.. atau anda boleh juga jadi ahli shaklee secara percuma kalau memenuhi beberapa syarat Boleh klik di sini utk keterangan lanjut -->> Bagaimana menjadi ahli shaklee

Ada jugak yang bertanya ..... 

"Saya nak makan sendiri je. Boleh ke jadi member? Saya bukan nak jual jual pun"

Jawapan saya:

"Tersangat lah boleh dan di galakkan. Sebab anda boleh beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga runcit. Lagipun kalau anda pengguna tegar Shaklee, kalau cukup point, anda akan dapat cash back di tengah bulan. Best!"


Nak tahu lebih lanjut cepat-cepat hubungi saya :

SMS / Call: 0164048891

atau

Friend saya di FB Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...