Minyak Ikan Berkualiti Tinggi : Promosi OmegaGuard Sepanjang Nov 2014, beli 6 percuma 1

Wah wahhh....dah lama maksu tunggu tunggu berita ni. 

Promosi Shaklee sepanjang November 2014, Omegaguard beli 6 percuma 1.

Bukan apa, kat rumah maksu ni sebulan 2-3 botoi satu family makan. Dari si kecik Falisha yang berumur 2 tahun sampai la Paksu yang dah tua tu heheheh...tak tua mana lagi aihh.  Baru tiga puluh plus plus hehehe

Apa istimewanya OmegaGuard Shaklee?

Maksu suka OmegaGuard Shaklee  ni sebab ianya minyak ikan berkualiti tinggi dan terbaik di dunia. 

OmegaGuard Shaklee mengandungi rangkaian penuh 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu Eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA), alpha-linolenic acid (ALA) dan lain-lain yang amat penting terutamanya perkembangan otak kanak-kanak. Ni lah antara sebab utamanya maksu asyik re-stok saja OmegaGuard kat rumah ni. Untuk anak-anak syurga maksu.

Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak omega 3. Kesan kesihatan Omega 3 ini lebih cenderung datang daripada komponen EPA dan DHA.

Ok, takkan yang tu saja kan kebaikan OmegaGuard Shaklee? Sebenarnya banyak sangat faedah dan kebaikan mengamalkan OmegaGuard Shaklee ni. Secara khususnya OmegaGuard Shaklee ni sesuai untuk:
  • Ibu hamil - membantu pembentukan otak bayi yang sihat
  • Ibu menyusu yang nak kurus selepas bersalin
  • Orang yang nak kuruskan badan
  • Kanak-kanak untuk kecerdasan minda
  • Kesihatan jantung
  • Pesakit athma
  • Alergi
  • Warga emas
  • Individu yang mengalami masalah kesihatan seperti darah tinggi,aras kolestrol tinggi, diabetes
  • Sakit-sakit sendi
Kaklong, anak maksu yang sulong tu ada athma. So, memang maksu amalkan OmegaGuard ni. Paksu pulak ada history keluarga sakit jantung. Sapa lah yang tak sayang laki kan? Heheheh... Mudah-mudahan ALlah memberkati ikhtiar maksu sekeluarga  dan memberikan kesihatan yang baik...InsyaAllah.

Maksu cerita pasal OmegaGuard hari ni sebab ada promosi bulan November ni. Any readers yang nak cuba boleh PM maksu ya. Details ada kat bawah.



BAGAIMANA SAYA NAK ORDER OMEGAGUARD SHAKLEE YANG BEST NI 

Untuk order OmegaGuard ni, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :

  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 

atau buat pembelian sendiri sekarang dengan hanya menekan butang di bawah :


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=263903fbcdfed99b3332d4f0ee123e66



Untuk membeli pada harga yang lebih murah, jadilah ahli Shaklee, untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. 


Nak tahu bagaimana anda boleh dapat  FREE shaklee membership yang bernilai Rm75? Hubungi maksu sekarang.



JADI AHLI SHAKLEE
Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0164048891 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com




 

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...