Promosi ESP Shaklee Beli 6 PERCUMA 1 - Hubungi Pengedar Terbaik Anda Sekarang!

Bulan October ini adalah bulan yang bertuah bagi semua pencinta-pencinta ESP dan juga buat mereka yang baru nak cuba ESP. Kenapa maksu kata bertuah? Kerana bulan October ini Shaklee mengumumkan promosi ESP beli 6 Percuma 1. Buat peminat-peminat ESP Soy Protein shaklee ni, memang wajib akan ambil peluang promosi ini. Selain mendapat FREE satu canister ESP yang bernilai RM150, anda juga akan mendapat macam-macam lagi faedah lain.  Maksu akan cerita  sebentar lagi.

KENAPA ESP MENJADI KEGILAAN?

Antara kebaikan dan manfaat pengambilan ESP yang menjadi kegilaan semua orang...terutamanya wanita ialah :

1. ESP membekalkan protein yang berkualiti tinggi, mempunyai kesemua 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Unsur-unsur antigrowth, antitiroid telah disingkirkan terlebih dahhulu.

2. ESP diproses dengan teliti supaya nilai proteinnya masih tinggi. ESP adalah Non-GMO protein, maksudnya bukan dihasilkan secara genetik. Ianya di hasilkan secara organic. Lagi satu ESP mempunyai unsur kalsium yang mencukupi kerana serbuk soya dikatakan merapuhkan tulang. So, sumber protein anda perlu ada unsur kalsium.

3. ESP mengenyangkan! Sesuai untuk yang ingin berdiet. 3 sudu sehari, anda akan berasa lebih kenyang dan kurang lah mulut tu berasa nak mengunyah-ngunyah.

4. ESP sebagai milk booster untuk ibu-ibu yang menyusu. Susu jadi lebih pekat, bayi berasa lebih kenyang yang lama.

5. ESP sebagai energy booster. Amat sesuai untuk ibu-ibu yang bekerja dan masa yang sama perlu menguruskan rumah.

6. ESP digemari oleh ibu-ibu yang hamil. Sebagai penambah tenaga.

7. ESP mencantikkan kulit. Amalkan ESP secara istiqamah, anda pasti akan merasa kulit yang lebih lembut, gebu dan halus.


APA ISTIMEWANYA BULAN INI?



Dengan pembelian 6 tong ESP bulan ini, anda secara automatiknya akan mendapat manfaat-manfaat yang anda tidak akan mungkin dapat pada bulan-bulan lain :

1. PERCUMA 1 tong ESP bernilai RM150.

2. PERCUMA jadi ahli Shaklee yang bernilai RM75.

3. Mendapat penjimatan 15-20% dengan setiap pembelian produk-produk Shaklee.

4. BONUS dalam bentuk cash (RM36) akan dimasukkan ke dalam bank account anda pada pertengahan bulan November nanti.

5. Berpeluang bersama-sama support group Infinity yang hebat dan sentiada beri tunjuk ajar kepada ahli-ahlinya yang ingin serius berniaga.

Berapa yang anda berjimat?

Satu tong ESP harganya RM150
So, RM150 x 7 = RM1050

Tapi bulan ni anda hanya perlu membayar RM900. Banyak untung kan?

Tapi sebenarnya bila anda dah jadi ahli Shaklee secara PERCUMA dengan beli 6 tong ni, anda terus dapat enjoy harga ahli.. so harga nya sebenarnya jauh lagi murah dari RM900. 


BAGAIMANA CARANYA SAYA NAK ORDER ESP SHAKLEE YANG BEST NI

Untuk order ESP, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891 atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :
 
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 
Kalau nak beli sendiri 1 tong saja boleh juga klik BUY NOW kat bawah ni. Tapi kalau nak beli 6 tong tu, contact maksu ya seperti number di atas.
 
 
SET KURUS DAN CANTIK


JADI AHLI SHAKLEE



Hubungi maksu sekarang!
Pengedar Shaklee Terbaik Anda!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...