Ostematrix Shaklee : Kenapa maksu dah ketagih!

Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee, vitamin Shaklee yang paling maksu suka ialah Ostematrix Shaklee. Kenapa agaknya ya? Antara sebab kenapa maksu suka (dengan izin Allah semestinya) dan tak boleh tinggal ostematrix ni ialah : 
 
1. Rasa fresh bila bangun tidur esok paginya walaupun tidur lewat dan berjaga malam untuk menyusu.

2. Mudah ke toilet waktu pagi. Before tidur telan 4 biji, esok paginya confirm ke toilet dengan senang...hehehe, InsyaaAllah.

3. Hilang sakit-sakit badan, sakit tengkuk, pinggang semua alhamdulillah.

4. Mengurangkan sakit migrain maksu sejak dari dulu lagi. 

5. Gastrik maksu pun dah tak berapa teruk sangat. Kalau tak, stress sikit mesti gastrik datang. Lambat makan sikit, pun jadi gastrik. 

6. Senggugut pun dah jarang jadi. 
 
 
 

Ostematrix Shaklee dikatakan bukan sekadar kalsium dan ianya pil kalsium yang seimbang.

Kenapa Ostematrix Shaklee Pil Kalsium yang seimbang?

Ini adalah kerana Ostematrix Shaklee mengandungi mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati yang terdiri daripada kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrient ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengan mineral. Kajian telah membuktikan supplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.


Kalsium adalah mineral paling banyak yang diperlukan oleh tubuh kita. Berikut merupakan keperluan kalsium harian purata:


Bayi (0-6 bulan) -200mg
Bayi (7-12 bulan) -260mg
1-3 tahun -700mg
4-8 tahun -1000mg
9-18 tahun -1300mg
19-70 tahun -1000mg
Ibu hamil dan menyusu -1200mg


Wanita terutamanya yang hamil dan menyusu badan mempunyai risiko yang tinggi kekurangan kalsium kerana mereka memerlukan jumlah kalsium yang lebih tinggi daripada orang lain. Lebih-lebih lagi wanita yang tak suka susu dan alah pada susu dan tak kurang juga yang sering mengamalkan pemakanan yang kurang sihat. Bayi dalam kandungan dan bayi yang menyusui akan mengambil kalsium dari ibu mereka. Maka, wanita yang hamil dan menyusu kan bayi secara ekslusif haruslah mengambil kalsium tambahan bagi menampung keperluan kalsium. Kalau tidak ibu akan menanggung risiko tulang reput atau osteoporosis. 

Selain wanita hamil dan menyusukan nak, siapakah lagi yang memerlukan ostematrix?
  • Mereka yang kurang mendapat zat-zat membina tulang dari pemakanan harian.
  • Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang.
  • Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh menghadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
  • Wanita yang berumur 30 tahun dan ke atas, remaja dan warga tua.
  • Wanita yang mengalami gejala PMS
  • Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
  • Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain
OSTEMATRIX kalsium Shaklee lengkap untuk pembinaan tulang yang kukuh! Terdiri calcium citrate, magnesium, vitamin D, boron dan segala macam mineral untuk pembinaan matriks tulang, bukan sekadar bina tulang.

BAGAIMANA CARANYA SAYA NAK ORDER OSTERMATRIX YANG BEST NI

Untuk order Ostematrix ni, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891 atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :
 
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 
atau buat pembelian sendiri sekarang dengan hanya menekan butang di bawah :
 
 
SET KURUS DAN CANTIK

Untuk membeli pada harga yang lebih murah, jadilah ahli Shaklee, untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. 
 
Nak tahu bagaimana anda boleh dapat  FREE shaklee membership yang bernilai Rm75? Hubungi maksu sekarang.

JADI AHLI SHAKLEE
Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
 
SMS : 0164048891 
 
☎ WhatApp : +974 55273585 
 
Email : minahron@gmail.com 
 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...