Kelebihan dan Faedah Omegaguard Shaklee

Sekiranya anda masih tercari-cari supplement yang sesuai untuk anda dan seisi keluarga, saya suka cadangkan untuk anda mengamalkan  OmegaGuard. Dari anak-anak berumur setahun sehingga dewasa boleh ambil sebagai makanan tambahan. OmegaGuard Shaklee Mempunyai kesemua asid lemak penting Omega-3 yang penting dalam diet seharian. Memang tak rugilah kalau anda beli.

Mengapa Omega Guard Shaklee?


Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.



Apa itu Omega 3?

Omega 3 adalah asid lemak yang penting (EFA), dan tidak boleh diperbuat oleh badan kita . Kebanyakan orang tak mendapat cukup omega-3, dan orang yang dalam darahnya ada mengandungi trigliserida yang tinggi perlu lebih banyak omega-3.

Asid lemak Omega-3 boleh didapati dalam minyak ikan dan tumbuhan tertentu. Minyak ikan mengandungi kedua-dua DHA dan EPA, manakala walnut, flaxseed, dan minyak zaitun mengandungi ALA. ALA ni akan diuraikan kepada EPA dan DHA, jadi ia bergantung pada tubuh juga… kalau enzim dalam badan tak berapa bagus, tak banyak lah ALA yang diuraikan. Haa… dalam Omega Guard Shaklee ada semua tu.. DHA, EPA, ALA…so, tak perlu risau

EPA penting untuk kesihatan jantung dan sendi, manakala DHA adalah penting untuk perkembangan dan fungsi otak . Manakala faedah & kepentingan Omega-3 pulak :

  • Merendahkan tahap trigliserida dalam darah
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
  • Mengurangkan risiko ritma jantung tidak normal yang berbahaya
  • Mengurangkan risiko strok
  • Melambatkan pembentukan plak atherosclerotic
  • Merendahkan tekanan darah
  • Mengurangkan kekakuan dan kelembutan sendi
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.



Omegaguard jugak dapat membantu kurangkan athma dan penyakit alahan. 

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa omega-3 menggalakkan kesihatan kardiovaskular dan membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. Omega-3 juga menyokong otak, visi, dan fungsi sendi yang sihat.

Siapa Yang Sesuai Mengambil Omega Guard?

  • Ibu hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak (1 tahun ke atas)
  • Lelaki
  • Warga Emas
  • Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes
  • Mereka yang mementingkan kehidupan sihat


Maksu dan keluarga maksu memang dah lama mengamalkan OmegaGuard Shaklee ni. Alhamdulillah,banyak membantu naik taraf kesihatan keluarga maksu, dengan izin Allah. Antara sebab kenapa maksu amalkan OmegaGuard dalam diet seharian keluarga-keluarga maksu adalah :

1. Kawal tahap kolestrol Paksu.
2. Kak long ada athma. OmegaGuard dapat menolong mengurangkan keradangan di dalam salur pernafasan. 
3. Untuk anak-anak lebih cergas, memberi tumpuan ketika belajar di sekolah.
4. Tingkat immunity badan melawan penyakit. 

Kenapa maksu pilih OmegaGuard Shaklee? Sebab OmegaGuard Shaklee adalah minyak ikan terbaik, bebas bahan kimia, dan semestinya halal!

BAGAIMANA SAYA NAK ORDER OMEGAGUARD SHAKLEE YANG BEST NI 
Untuk order OmegaGuard ni, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :





  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 


atau buat pembelian sendiri sekarang dengan hanya menekan butang di bawah :








https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=263903fbcdfed99b3332d4f0ee123e66




Untuk membeli pada harga yang lebih murah, jadilah ahli Shaklee, untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. 




Nak tahu bagaimana anda boleh dapat  FREE shaklee membership yang bernilai Rm75? Hubungi maksu sekarang.











JADI AHLI SHAKLEE
Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0164048891 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...