Vitamin Untuk Sakit Sendi - Dadah atau Semulajadi? Pilihan di tangan anda

Sakit sendi biasa terjadi pada golongan-golongan senior dan juga para atlet. Sakit sendi ni selalunya akan menyebabkan aktiviti-aktiviti harian kita terganggu. Mak ayah kita memang tak terlepas dari sakit lutut, sakit sendi ni kan? Kalau sakit tu mesti selalu mai dok ngadu kat kita. Selalu terjadi dak?  Nak solat, nak bergerak semua susah. Kadang kadang tak sampai hati kita tengok. Ubat dah bagi, tapi takkan nak tahan dengan pain killer tu ja kan? Pain killer tu dadah hangpa pun tau kan? 

APA YANG SHAKLEE ADA UNTUK SAKIT SENDI? 


Shaklee ada satu produk memang khas untuk sakit sendi, sakit lutut nih. Nama dia Advanced Joint Health Tablet. Apa istimewanya Advanced Joint Health Tablet adalah ianya menggunakan TUMBUHAN dan bahan-bahan berasaskan mineral dan 100% VEGETARIAN tablet. Saya ulang 100% VEGETARIAN,  NO drugs, NO artificial colour, bukan sintetik supplement. Mesti ada yang tertanya-tanya dan pelik, bagaimana Shaklee boleh mengeluarkan produk sebegini. Shaklee telah berada di pasaran sejak 50 tahun yang lalu dan setiap produk akan menjalani beribu-ribu test untuk proses penambahbaikan. Dan dan...bukan calang-calang orang yang buat test test semua ni. Semuanya saintis-saintis belaka. Lepas tu ada 3rd party organisation pulak yang buat test dan iktirafkan kualiti setiap produk. Memang yang terbaik dan sangat beruntung mereka-mereka yang mengamalkan Shaklee nih. 

Add caption

PERIKSA!
Sebelum ambil vitamin untuk sakit sendiri ni, jom periksa tengok hangpa ada dak simptom-simptom ni. Antara simpton-simpton sendi yang tak sihat adalah : 



-Selalu rasa tegang. 

-Lenguh-lenguh kaki, lutut, badan
-Selalu bengkak kaki
-Sering sakit di bahagian sendi i.e. lutut terutamanya. 
-Berkeriut atau bunyi klik bising 



BAGAIMANA CARA LEGAKAN SAKIT SENDI? 
Ada 3 cara sebenarnya untuk melegakan sakit sendi iaitu : 
-Ubat atau Suntikan
-Pembedahan
-Mengamalkan pengambilan nutrient yg semulajadi



So, agak-agak yang mana menjadi pilihan hangpa? Mestilah mengamalkan pengambilan vitamin untuk sakit sendi yang semulajadi. No drugs!



BAGAIMANA ADVANCED JOINT HEALTH TABLET BERKESAN? 



Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara iaitu: 



1. Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.



2. Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.



3. Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.


Ujian klinikal mendapati ekstrak boswellia dlm Advanced Joint Health Tablet berkesan dlm masa 5 hari, InsyaAllah. 

SAYA NAK BELI VITAMIN UNTUK SAKIT SENDI NI TAPI BAGAIMANA? 

Harga Advanced Joint Health Tablet ni  ialah RM125 sebotol (termasuk pos) untuk pengambilan selama sebulan hingga 2 bulan. 

Tapi, kalau jadi ahli Shaklee hangpa dapat berjimat sehingga 20% di atas semua pembelian produk Shaklee. TAK PERLU ada pembelian minima yang beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM75 untuk seumur hidup. Betul, ini serius.  



Untuk order, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS ke 0164048891 atau hangpa juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

ATAU hangpa boleh order sendiri guna credit kad atau debit kad dengan KLIK pada link di bawah. Tak perlu tunggu maksu reply PM / message hangpa lagi. Lepas order dalam masa 3 hari, barang yang hangpa order terus sampai ke depan pintu rumah hangpa. Mudah, pantas, jimat!


Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Nak tahu SET KESIHATAN SENDI YANG LEBIH LENGKAP? <--------------Boleh KLIK pada LINK ini


Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...