Set Kurus Mampu Milik - Kohado?

Gemuk menjadi satu mimpi ngeri bagi setiap wanita. Hangpa semua yang bernama wanita mesti gundah gulana, macam-macam nak cuba kalau berat badan naik sikit pun. Naik sekilo 2kilo mesti menjerit-jerit atas weighing scale kan? Ala...maksu tau la perangai hangpa tu. Ahaks.. 

Ok...jom ceghita straight to the point. Shaklee ada Set Kurus Shaklee mampu dimiliki oleh semua orang. Murah saja. Kata nak kuruskan? Kena la invest sikit. Ada ka set kurus yang hangpa boleh dapat free free saja. Set Kurus Shaklee ni memang bajet punya dan yang paling basic. Apa yang anda perlu buat, hanya perlu konsisten dan jangan putus ada. 

Ok, Set Kurus Bajet Shaklee ada 3 produk utama iaitu: 
1. Herblax
2. Alfalfa
3. Lecithin


Apakah fungsi setiap satu di atas? 

Herblax (Detox)
Proses pembersihan usus.

  • Keluarkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus melalui pembuangan air besar.  

  • Tahap penyerapan nutrient menjadi optimum selepas dinding usus kita bersih



  • Merawat masalah sembelit
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Mencuci usus bagi menyahkan toksik dalam badan
  • Membantu melengkapkan zat & nutrien dalam pemakanan seseorang.
  • Membuang angin dalam badan


‘fat emulsifier' atau bahasa mudahnya 'pencair lemak'.


Lecithin ni apabila bergabung/bertemu dengan lemak akan membuat lemak2 tu 'pecah' dan dia akan 'melekat' pada lemak-lemak tu dan membawa lemak-lemak tu keluar dari badan dengan bantuan fiber.

Set Kurus Shaklee ini sebenaqnya bukan ubat kurus tau. Set kurus Shaklee ni dapat bantu hangpa semua dapat kurus dengan lebih cepat. Kalau telan sehari sebotoi pun tapi hangpa dok pekena burger tiap-tiap hari, dok depan TV saja 24 jam, tak guna jugak. Makan kena jaga, kena rajin rajin jugak exercise. Ala, turun naik tangga, lari-lari anak, menari chicken dance kat youtube ngan anak-anak. Sehari 20 minit saja pun. Kata nak kurus kan. Kena la usaha sikit. Nak seribu daya kan? 

Satu lagi Lecithin dan Alfalfa ni cara amik dia kena ambil selepas makan. Kenapa ek? Sebabnya Lecithin ni bertindak sebagai detox. Dia mengecilkan dan memecahkan lemak-lemak dalam badan kita supaya ia mengalir keluar bersama urine dan najis.  Alfalfa pulak berfungsi untuk membuang lemak, toksin dalam badan. Kalau ambil before makan, takdak la lemak-lemak nak kena pecah. 


Herblax pulak macamana cara makan? Haa...yang ni spesel sikit. Nanti maksu bagitau lepas hangpa beli Set Kurus Shaklee ni dari maksu..ok tak?

Lagi satu, hangpa kena minum banyak air. Awat pulak dah? Badan kita kena ada air yang cukup iaitu 3 liter sepanjang 1 hari. Bermakna 2 botol besar air mineral. Kalau air kurang, vitamin kurang dapat serap ke dalam badan dan nak flush out segala toksik pun susah. Air tak cukup. 

Berapa harga Set Kurus Shaklee ni? 

Satu Set Kurus Shaklee ni harganya RM158.75. Tapi kalau hangpa nak lebih jimat dan murah.... hangpa boleh jadi ahli shaklee untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas pembelian semua produk Shaklee. Hangpa hanya perlu hubungi maksu dan maksu akan daftarkan hangpa sebagai ahli Shaklee secara online. Hangpa hanya perlu bayar Rm75 sebagai membership fee seumur hidup. Tak payah nak beli produk Shaklee beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Atau pun hangpa juga  boleh menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA. Macam tu ye? Contact maksu nnti maksu ceritakan segala-galanya.   

Ok, saya berminat nak cuba Set Kurus Shaklee ni. Kat mana saya boleh beli? 

Boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call  ke 0164048891 atau boleh WhatsApp ke no berikut :
Maksu sendiri, Nor Hanim +974 55273585 atau 
Puan Rohana 019 4777736

ATAU

Hangpa boleh order sendiri dengan menggunakan kredit kad atau debit kad anda dengan KLIK pada link di bawah. Tak perlu susah susah nak PM/WhatsApp/SMS dan tunggu maksu nak reply lagi. Semua di hujung jari hangpa ja:

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan hangpa mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah hangpa. 

Cepat contact maksu tau! Maksu dok tunggu hangpa ni 
:)

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS / Call : 0164048891
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...