Set Kulit Cantik, Badan Cergas - Berita Baik Untuk Yang Sedang Berdiet


Kemarin dulu (day before yesterday),  maksu rasa badan maksu ni macam nak demam. Bersin saja, pedih mata, hidung berair. Sampai maksu rasa nak baring saja. Tak larat nak buat sebarang kerja pun. Paksu suruh makan ubat. Maksu angguk-angguk kata ya ya..ja la hehehe... 

Tapi....heeeyyy...shaklee freak kan katanya. Maksu ambil overdose vitamin C sustained release yang sangat femes itu 2 bijik. Daripada amik  paracetamol la drugs la..soluble apa bagai tu kan? Lagi elok amik supplement Shaklee yang lebih selamat, berkesan dan semulajadi.

Keesokan harinya tu Maksu rasa lega sangat alhamdulillah.Tekak dah tak sakit, badan rasa lebih segar dan bertenaga. 

Selain Vitamin C, setiap pagi maksu jadikan rutin ambil shake ESP mix dengan Shaklee Collagen Powder. Ambil shake ni before breakfast. Best sangat bila ambil shake ni sebab maksu tak rasa lapar perut tak berbunyi-bunyi. Kadang-kadang tu sampai lupa nak breakfast sebab asyik busy buat kerja-kerja rumah, basuh baju, sidai baju, sapu sampah, kemas bilik, layan si kecik dan macam-macam lagi. Bagi yang nak diet, nak kurus, memang sesuai sangat amalkan ESP ni. Kurang sikit nafsu makan.

Selain mengenyangkan, gandingan ESP dan Shaklee Collagen Powder dapat membantu cantikkan kulit.. untuk kulit yang lebih tegang, anjal, lembut dan gebu. Maklumlah, dah nak masuk 4 series ni kulit pun dah berkedut-kedut, collagen dalam badan pun kurang...radikal-radikal bebas suka lah tu dok dalam badan kita ni kan. Sebab tu makin tua, kulit kita makin kusam dan tidak bermaya. 





So, setiap wanita di luar sana maksu amat amat amat galakkan amik set ini supaya kita sebagai wanita sentiasa cergas, bertenaga dalam menguruskan rumahtangga serta anak-anak dan sentiasa cantik luar dan dalam agar sentiasa sejuk di pandang mata suami kita.

Antara manfaat set ini adalah : 

Vitamin C Sustained Release - Antioksidan yang kuat berupaya untuk menentang radikal-radikal bebas yang maksu sebutkan tadi. Vitamin C dirembes ke dalam badan secara berkala untuk memastikan badan kita sentiasa mengandungi Vitamin C.

ESP - Sumber protein berasakan soya. Selain mengenyangkan dan memberi tenaga, ESP juga membantu memperbaiki sel-sel yang rosak sekaligus dapat mencantikkan kulit.

Shaklee Collagen Powder - collagen sumber marin yang sangat ringan dan mudah diserap oleh badan. Sangat berkesan untuk melembab dan menganjalkan kulit. 
 

Untuk order, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891 atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 
atau buat pembelian sendiri sekarang dengan hanya menekan butang di bawah :
 
 
SET KURUS DAN CANTIK

 
 
Untuk membeli pada harga yang lebih murah, jadilah ahli Shaklee, untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. Atau maksu ada OFFER yang lagi menarik buat hangpa iaitu, beli 3 kotak  Shaklee Collagen Powder sekaligus, anda akan mendapat FREE shaklee membership yang bernilai Rm75. Menarikkan?


JADI AHLI SHAKLEE
 
Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0164048891
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...