Promo Shaklee Collagen Powder Sepanjang Sept 2014 - Makin Tua, Makin Jelita

Antara produk hot yang terlajak laris ialah Shaklee Collagen Powder. Rata-rata customer saya yang mencuba Shaklee Collagen Powder ni mesti repeat order. Mereka yang dah cuba Shaklee Collagen Powder ni pasti bagi feedback yang positif selepas amalkan 2-3 kotak. 

"Kulit tak kering dah. Lega aihh rasa. Rasa lembab sikit dah kulit. Kalau dak dok garu ja...kering dan gatai!"

"Jeragat kat muka akak dah kurang sikit dah. Best sangat. Akak nak konsisten makan shaklee collagen powder ni. Tak mau tinggai. Hanim tolong buatkan stok untuk akak tau"

"Hanim akak suka sangat Shaklee collagen powder ni. Lagi-lagi untuk orang-orang yang nak menapous macam akak ni. Hanim please tolong bagitau semua ladies...memang semua kena cuba"

Haa...tu baru 3 testimoni. Ada lagi 20 testimoni tapi tak larat dah nak taip hihihihi..

Tapi yang pastinya Shaklee Collagen Powder ni sangat bagus dan berkesan untuk dapatkan kulit yang lebih halus, lembut, tegang dan cantik. Tak mau nak cakap banyak-banyak lah. Selagi tak cuba, selagi tu lah tak percaya dan tak rasa perbezaannya. Saya sarankan anda cubalah sendiri. Sempena promo sepanjang September ini memang berbaloi-baloi...dah lah dapat harga murah, harga promo, kulit cantik plak tu haiii.... suami pasti bertambah sayang. Makin tua, makin jelita gituuuu...

Antara kebaikan Shaklee Collagen Powder yang best sangat nih

Cuba cerita sikit macamana kisah promo ni?

Kalau hampa beli 6 kotak Shaklee Collagen Powder sepanjang dalam bulan Sept ni, hampa akan mendapat satu kotak FREE...ha FREE betoi. Satu kotak harga dia RM298. Jimat RM298 uollss.. ada ka orang lain saja-saja nak bagi RM298 FREE FREE macam tu saja. 

Pastu lagi satu, kalau hampa grab promo ni, beli 6 PERCUMA 1 ni, terus automatik jadi ahli Shaklee secara PERCUMA!..Haaa...tudia...PERCUMA lagi. Tak larat dah nak taip perkataan PERCUMA nih. Ni Shaklee punya pasal ni...asyik nak bagi PERCUMA saja...hihihi. Bila dah jadi ahli shaklee, yang pasti anda akan dapat enjoy pembelian semua produk Shaklee pada harga ahli yang jauh lebih murah. Save dalam 15-25% daripada harga bukan ahli. So, jadilah ahli shaklee. Kalau takmau amik promo beli 6 PERCUMA 1 ni, boleh beli 3 kotak Shaklee Collagen Powder saja, dapat jgk jadi ahli secara PERCUMA jugak!



Oh ya... lupa pulak. Satu lagi Shaklee nak bagi PERCUMA bulan ni ialah Mealshake. Beli 3 dapat 4. Ishh...tak tau nak kata apa dah. Dalam sejarah ni. Sepanjang saya berniaga Shaklee tak pernah lagi Shaklee buat offer double promotion nih. Kalau tak grab jugak, tak tau nak kata apa dah.. 


Ok, saya berminat nak cuba Shaklee Collagen Powder . Kat mana saya boleh beli? 

Hampa toksah risau. Semua di hujung jari ja la ni. Tak payah pi start enjin moto ka, gheta ka. Boleh hubungi saya teruih dengan menghantar SMS / Call  ke 0164048891 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
Saya sendiri, Nor Hanim +974 55273585 atau 
Puan Rohana 019 4777736

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

*Transalation : hampa - anda

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS / Call : 0164048891
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...