Pengedar Shaklee Anda di Gombak, Selangor

Sekiranya anda berada di Gombak dan nak beli produk Shaklee secara COD atau maksudnya Cash On Delivery  (bayar hanya bila anda melihat dan mendapat barang tersebut), boleh lah menghubungi Puan Iffah Azhar yang memang tinggal di Gombak.  Rumah beliau berdekatan dengan UIA, Gombak, Sekolah Rendah Islam Al-amin, Setia Budi dan Kg Sg Chin Chin. Jadi sekiranya anda tinggal di kawasan sekitar seperti yang maksu sebut di atas bolehlah hubungi Puan Iffah Azhar seperti di bawah :

Iffah Azhar
Sms / call / WhatsApp : +6011-2802 5257
Website : http://joysofummi.blogspot.com/
FB Fanpage : JoysOfUmmi

Anda boleh mendapatkan pelbagai produk Shaklee hanya dengan menghantar SMS / WhatsApp atau membuat panggilan kepada Puan Iffah seperti no di atas dan Puan Iffah akan menghantar ke rumah anda! Semua Set Shaklee yang anda nak ada...Insyaallah. ..

  • Set hamil
  • Set bersalin
  • Set menyusu
  • Set sakit sendi dan sakit lutut
  • Set kurus secara sihat
  • Set naikkan berat badan
  • Set kulit cantik
  • Set kanak-kanak
Dan banyak lagii...

Puan Iffah kita ni seorang yang amat obses tentang penyusuan ibu. Dia nak kalau boleh semua ibu-ibu dapat menyusukan anak dengan susu ibu sepenuhnya selama dua tahun. Iffah dah bantu ramai ibu-ibu di luar sana dalam usaha untuk memastikan mereka dapat menyusukan anak mereka sepenuhnya dengan susu ibu selama 2 tahun. 

Sekiranya anda ada keraguan, kemusykilan dan masalah tentang penyusuan susu ibu, jangan segan silu contact Puan Iffah tau. Lagi satu Puan Iffah ni kecik molek orangnya. Badan maintain aje walaupun dah beranak dua orang. Banyak tu simpan tips macamana nak kurus lepas bersalin. Cepat cepat contact Iffah. Untung-untung boleh dapat eBook pasal macamana nak kurus lepas bersalin. 

Ok ya. Jangan lupa penduduk warga Gombak dan sekitarnya, hubungi Puan Iffah, World Class Shaklee Independent Distributor anda! Servis bukan calang-calang memang tip top habis. Kalau tak tip top bagitau kat maksu na. Maksu tau apa maksu nak buat hehehe..


Selain di Gombak, maksu pun ada beberapa orang agent Shaklee yang lain di sekitar Utara Malaysia. Maksu list kat bawah ni naa..

Sekitar Kepala Batas, Pulau Pinang
Puan Rohana Abu Hassan
SMS / Call / WhatsApp : 019-4777736

Sekitar Guar Perahu, Penanti, Permatang Pauh, Seberang Jaya
Puan Nur Adibah Anuar
SMS / Call / WhatsApp : 013-4030052
FB fanpage : Beauty Shaklee

Untuk mendapat penjimatan setiap belian produk sehingga 20% dari harga runcit, maksu sarankan hangpa terus jadi ahli Shaklee dengan hanya membayar RM75 untuk yuran keahlian seumur hidup. Lagi-lagi kalau hangpa memang dok makan Shaklee. Wajib jadi ahli Shaklee. Tak kira la nak makan sendiri ka, nak berbisnes jana side income ka, boleh ja. Dah jadi ahli Shaklee nih, selain dapat beli pada harga lebih murah, macam-macam manfaat dan faedah yang akan hangpa dapat. Antara manfaat yang paling best adalah : 

1. Layak mendapat cash bonus tengah-tengah bulan kalau cukup point.
2. Dapat bersama-sama group coaching iReach Family yang hebat dan mentor yang ohsem yang tak jemu jemu melatih semua agent sehingga menjadi World Class Shaklee Independent Distributor.
3. Dapat melancong ke luar negara FREE FREE shaklee bagi (kalau cukup point)

So, kalau hangpa  berminat untuk bersama-sama dengan rangkaian shaklee agent di Souq Vitamin, jom contact maksu naaa...maksu tunggu ni. 

SMS / Call: 0164048891

atau

Friend saya di FB Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...