Ketahui Kombinasi Set Kulit Cantik Shaklee Mengikut Bajet - Anda Yang Tentukan!

Orang kata, rambut adalah mahkota wanita. Tapi, bagaimana pula kulit? Kulit bagi maksu lebih penting dari rambut sebab rambut orang tak nampak. Pakai tudung kan?? Kulit muka ni semua orang boleh tengok. Bukan aurat! Tapi, kena jagalah juga rambut tu...suami kat rumah tu nak tengokk..sapa tak sayang laki kan? Mestilah nak cantik-cantik depan suami. Tapi, kalau tanya maksu antara rambut dan kulit ni, maksu pilih kulit no 1, rambut no 2. hehehee...kalau nak objek sila komen kat ruang komen naaaa.. 

Semua wanita inginkan kulit yang sihat dan cantik kan? Tapi masalahnya ada pelbagai faktor yang menjejaskan kesihatan kulit wanita dan menyebabkan timbulnya macam-macam masalah seperti jerawat, jeragat, kusam dan tidak bermaya. Antara faktor-faktor tersebut adalah stress di tempat kerja, pemakanan yang tidak sihat, suka makanan yang berminyak, pencemaran udara, lifestyle yang tidak sihat dan sebagainya. Semua faktor ini mengundang kepada hadirnya radikal-radikal bebas yang merosakkan sel-sel badan kita termasuklah sel-sel kulit kita. Cuba bayangkan buah epal yang telah di kupas kulitnya dan biarkan seketika. Lama-lama jadi warna coklat kan isi dia? Macam tulah rupanya kulit kita kalau terdedah kepada radikal-radikal bebas. 

Shaklee menawarkan beberapa produk antioksidan untuk menyahhhkeluarkan radikal-radikal bebas ini dari dalam badan kita. Antara kombinasi Set Kulit Cantik Shaklee yang maksu nak cadangkan kat sini - dari paling bajet hingga yang paling lengkap dan optimum adalah seperti berikut : 

Hangpa pilih yang mana satu ikut bajet hangpa. Tapi yang paling best mestilah Set Kulit Cantik Shaklee yang paling lengkap. Dah la dapat FREE membership, dapat cash back lagi, dapat harga murah lagi. Berbaloi-baloi.

Hangpa mesti nak tahu khasiat setiap satu kan? 

Vitamin E Shaklee diperbuat daripada grape seed extract yang merupakan antioksidan yang kuat untuk menolong melawan penuaan pada kulit dan menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas

B complex mengurangkan tekanan, meningkatkan fungsi otak, menggalakkan kesihatan jantung, metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. 

Vitamin C Sustained Release pula membantu dalam menyalurkan vitamin c berterusan. Membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Anti-oksidan semulajadi.

Collagen berfungsi bagi mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit. Kulit yang selalu terdedah kepada pancaran matahari ditambah dengan pencemaran sekeliling menyebabkan collagen di dalam set kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu di bina semula. Akibatnya, kehilangan collagen menjadi kulit kendur berkedut, kuku mudah patah dan rambut nipis tidak bermaya. 

Vivix pulak merupakan campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan lobak ungu yang kaya dengan polifenol. Mengandungi khasiat anti-oksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Ok, harga dah tau, macamana nak beli?

Boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call  ke 0164048891 atau boleh juga WhatsApp ke no berikut :
Saya sendiri, Nor Hanim +974 55273585 atau 
Puan Rohana 019 4777736

ATAU
Hangpa boleh order sendiri dengan menggunakan kredit kad atau debit kad. KLIK pada link di bawah. Tak perlu susah susah nak PM/WhatsApp/SMS dan tunggu maksu nak reply lagi. Semua di hujung jari saja :




Sat sat sat...sebelum tu hangpa nak tau dak kalau maksu kata yang hangpa sebenaqnya boleh beli pada harga yang lebih murah?

Untuk mendapat penjimatan setiap belian produk sehingga 20% dari harga runcit, maksu sarankan hangpa terus jadi ahli Shaklee dengan hanya membayar RM75 untuk yuran keahlian seumur hidup.  Tak kira la nak makan sendiri ka, nak berbisnes jana side income ka, boleh ja. Dah jadi ahli Shaklee nih, selain dapat beli pada harga lebih murah, macam-macam manfaat dan faedah yang akan hangpa dapat. Antara manfaat yang paling best adalah : 

  • Layak mendapat cash bonus tengah-tengah bulan kalau cukup point.
  • Dapat bersama-sama group coaching iReach Family yang hebat dan mentor yang ohsem yang tak jemu jemu melatih semua agent sehingga menjadi World Class Shaklee Independent Distributor, yang sama-sama menjana pendapatan dari rumah. 
  • Dapat melancong ke luar negara FREE FREE shaklee bagi (kalau cukup point)

So, tunggu apa lagi. Contact maksu lekaih. Hanya yang terbaik untuk hangpa!

SMS / Call: 0164048891

atau

Friend saya di FB Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...