Collagen Powder Shaklee - Bila waktu yang paling sesuai ambil collagen?

Bila kita semakin tua, collagen di dalam badan kita semakin berkurang. Sebab tu semakin tua kita, quality kulit semakin merosot, kendur, kusam dan tak bermaya. Kita semua pasti nak jaga penampilan, kulit yang cantik, gebu, licin kan? Tapi masalahnya orang kita ni kesedaran nak jaga muka, penampilan tu datang lambat. Bila muka dah kerepot, penuh jerawat baru nak tercari-cari jalan nak hilangkan kedut, nak rawat muka. Dah tu nak kesan yang cepat pulak tu. Amik hari ni, esok dah harap nak jadi macam cinderella. Hihihi... 

Oklah...apa yang maksu nak habaq kat hangpa ialah jangan tunggu-tunggu atau tangguh-tangguh dalam bab-bab kesihatan, jaga penampilan dan kecantikan ni. Sebab apa, kalau dah sakit, nak ubati memerlukan kos yang mahal dan lambat pulak tu nak sembuh. Tapi kalau kita sedar dah awal-awal, ambil makanan tambahan yang bersesuaian, InsyaAllah, dengan izin Allah dapat bantu kawal dan menghapuskan radikal radikal bebas di dalam badan kita yang boleh menyebabkan datangnya penyakit penyakit yang merbahaya. 

Ok, mari berbalik kepada kisah Collagen Powder Shaklee ni. Nak kulit cantik, kurangkan kusam, kurangkan jeragat, cantik luar dalam, Collagen Powder Shaklee adalah pilihan yang sangat tepat! Collagen Powder Shaklee adalah salah satu produk terbaik dari Shaklee yang dapat mengekalkan kandungan collagen dalam badan kita. Badan kita tak dapat menghasilkan sendiri collagen ya. Sumber collagen kita boleh di dapati dari pemakanan kita iaitu tumbuhan, haiwan dan ikan. Tapi kadar serapan collagen-collagen ni lambat dan kurang. Sebab tu walaupun dok makan ikan hari-hari tapi kulit kedut jugak. Huhuhu... 

Salah satu testimoni pengguna tegar collagen

Collagen Powder Shaklee merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.


Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Antara faedah untuk pengamal Collagen Powder Shaklee antaranya :

ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara


Jadi tak hairanlah kenapa ramai pelanggan maksu yang repeat order. Memang tak boleh tinggal langsung. 
 
 Ramuan Collagen Powder Shaklee
 
Bila waktu paling sesuai ambil Collagen Powder Shaklee?
 
Waktu yang paling sesuai ambil Collagen Powder Shaklee ialah ketika perut hangpa kosong supaya kadar serapan pada tahap yang optimum. Awal pagi atau malam before tidur. Collagen Powder Shaklee ni dalam bentuk serbuk, hangpa boleh bancuh dengan jus oren ka, ESP ka, milo ka.  Ada lagi details cara makan Collagen Powder Shaklee ni, tapi maksu simpan exclusive untuk  customer-customer maksu saja.

Saya berminat nak beli Shaklee Collagen Powder, tapi berapa harganya?

Sekotak shaklee collagen powder harganya RM298, mengandungi 15 sachet. Tapi kalau hangpa jadi ahli Shakleehangpa layak untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. Atau maksu ada OFFER yang lagi menarik buat hangpa iaitu, beli 3 kotak  Shaklee Collagen Powder sekaligus, anda akan mendapat FREE shaklee membership yang bernilai Rm75. Menarikkan? 



Ok, saya teruja nak membeli Shaklee Collagen Powder ni. Tapi bagaimana? 

Boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891 atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Kalau nak order sendiri pun boleh. KLIK je pada link di bawah :


Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...