Cara Daftar Menjadi Ahli Shaklee dan Kelebihannya

Sebelum membuat keputusan menjadi ahli Shaklee, anda perlu berhati-hati memilih upline supaya upline anda dapat memberi konsultasi dan bimbingan (sekiranya anda ingin serius berniaga) setiap kali anda memerlukannya. Bukannya jenis upline yang lepas tangan. Ruginya kalau anda dah jatuh cinta dengan Shaklee, dan ingin berkongsi kebaikan dengan orang lain, tetapi upline anda TIDAK COMPETENT untuk membimbing anda untuk lebih berjaya. 

Tak kisah lah untuk makan sendiri atau berniaga tapi upline anda sekurang-kurangnya mesti ada ilmu tentang selok belok pengambilan vitamin, tips-tips kesihatan agar anda mendapat khasiat yang optimum. 
 

BAGAIMANA NAK DAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE?

Untuk menjadi ahli Shaklee sangat mudah.  Terdapat 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee :

1) Membuat pembelian produk Shaklee (untuk kegunaan sendiri, kongsi bersama keluarga atau untuk stok memulakan perniagaan) yang melebihi 200uv iaitu bersamaan lebih kurang RM700 untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.

ATAU

2) Membayar yuran RM75 (Semenanjung Malaysia) atau RM85 (Sabah & Sarawak) untuk menjadi ahli Shaklee.

Keahlian Shaklee ini disertakan dengan starter kit dan paling menarik ia adalah untuk seumur hidup tanpa perlu diperbaharui dan tidak wajib untuk membuat pembelian had had tertentu setiap bulan. Anda juga tidak perlu mencapai pangkat pangkat tertentu untuk mengekalkan keahlian Shaklee anda.

Apa gunanya menjadi ahli Shaklee tetapi tidak tahu manfaat dan kebaikannya kan? Ok.. meh saya kongsi faedah dan manfaat menjadi ahli Shaklee :

  • Penjimatan sehingga 15-20% dari setiap pembelian dengan harga ahli.
  • Berpeluang menerima cashback walaupun untuk makan sendiri sekiranya pembelian bulan tersebut mencapai UV tertentu.
  • Tidak mustahil untuk menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan sekiranya serius untuk berbisnes.
  • Berpeluang untuk menerima pelbagai insentif tambahan dari Shaklee selain dari bonus bulanan sekiranya mencapai pangkat tertentu.

Kalau anda berminat nak jadi ahli Shaklee (tidak kira di mana anda berada, Malaysia? Doha? London? Boleh saje) apa yang anda perlu buat hanya :

1. PM saya di facebook Nor Hanim Abu Hassan  ATAU FB fanpage saya Souq Vitamin  ATAU SMS 016 4048891 / WhatsApp  +974 55273585 
 
2. Buat bayaran melalui akaun Maybank RM 75 - No akaun ialah 152031305567 (Nor Hanim Abu Hassan). 

dan  berikan butiran anda seperti berikut :  

  • Nama Penuh dan nombor kad pengenalan
  • Nama Penuh pasangan dan nombor kad pengenalan (sekiranya telah berkahwin) 
  • Alamat surat menyurat
  • Alamat penghantaran barang
  • Nombor telefon
  • Email
  • No akaun bank (untuk pembayaran bonus)

Kemudian saya akan terus daftarkan anda secara online di www.shaklee2u.com
 
Anda juga boleh jadi ahli Shaklee dengan walk-in ke mana-mana branch Shaklee dan daftar sendiri di sana dengan menggunakan ID no saya sebagai sponsor anda. ID saya ialah 890361. Nor Hanim Abu Hassan.  Selesai membuat pendaftaran, jangan lupa hubungi saya pulak!



Kenapa mesti Shaklee? Bukan produk supplement lain?

Ini adalah kerana Shaklee ada supplemet yang terbukt selamat, semulajadi dan berkesan. Shaklee mencari di seluruh dunia untuk sumber-sumber semulajadi yang terbaik. Menjalankan lebih 350 ujian ke atas setiap produk baru untuk logam berat, racun perosak atau mana-mana ratusan bahan cemar lain yang berbahaya. Shaklee juga menjalan lebih 83,000 ujian kualiti setiap tahun untuk menjamin ketulenan dan keselamatan setiap produk.

Secara teknikalnya produk Shaklee TIADA PARABENS, TRISCOLAN, PHTHALATES, SODIUM LAURYL SULFAT (SLS), NATRIUM SULFAT ETER LAURYL (SLES), 1,4-DIXODIE ATAU PROPILENA GLIKOL. Tiada bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada lemak trans, dan tiada pemanis tiruan atau perisa. Shaklee tidak menggunakan haiwan sebagai bahan ujian. Pembungkusan Shaklee adalah selamat dan bebas dari biophenol toksin - phthalates dan dakwat toksik. Sebab tu setiap produk Shaklee dijamin 100% selamat untuk digunakan. 
 
Daftar dengan saya sekarang dan secara automatisnya anda akan dibimbing agar sama-sama berjaya di dalam Shaklee. Tidak perlu risau nak ke kelas kerana semuanya fleksibel dan di latih secara online. Saya juga seperti anda yang sibuk di rumah menjaga anak-anak dan menguruskan rumah. Saya pun tak suka ke sana ke mari! Tapi bersama group kami, kami akan bongkar rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan dari rumah seperti Work At Home Mother yang lain yang telah berjaya. 

Hubungi saya sekarang!
 
 



 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
 
✉ SMS : 016 4048891
 
☎ WhatApp : 0198558422 / +974 55273585 
 
Email : minahron@gmail.com 
 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...