4 Campuran Teh Yang Pelik di Dalam Shaklee Cinch Energy Tea Mix

Kenapa maksu kata pelik?

Sebab maksu tak pernah dengaq pun nama-nama teh ni sebelum ni. Tak pernah jumpa kat mana-mana minuman mix yang lain. Memang dicipta khas oleh Shaklee, proprietary milik Shaklee untuk mengeluarkan hanya produk yang terbaik untuk semua pengguna. 

Apa yang membezakan Shaklee Cinch Energy Tea Mix ni?

1. Ianya adalah penggalak tenaga semulajadi yang selamat. 

2. Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan.

3. Sebagai pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh. 

4. Yang paling best, tiada gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis. 

Apakah campuran teh yang pelik pelik tu?

1. Matcha Green Tea Powder
Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

2. Red Tea Extract
Salah satu antioksidan yang dijumpai di dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegah kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak. 

3. White Tea Extract
Juga dikenali sebagai teh hijau bayi  dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau. 

4. Rooibos Red Tea Extract
Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika  Selatan, kaya dengan sebatian polifenol  - antioksidan. 



Majority kita suka ambil caffein kan untuk stay awake. Nak bagi hilang mengantuk. Especially yang minuman instant 3 in 1 tu. Sangatlah tidak bagus untuk kesihatan sebab banyak gula! So, bertukarlah kepada Shaklee Cinch Energy Tea mix yang lebih selamat, berkesan dan semulajadi. Untuk yang sedang berdiet sesuai sangatlah amalkan Shaklee Cinch Energy Tea Mix ni untuk kekal bertenaga walaupun tak ambil banyak carbo. Diet lah secara sihat dengan Shaklee. 

Untuk order, boleh hubungi maksu terus dengan menghantar SMS / Call ke 0164048891 atau boleh juga boleh WhatsApp ke no berikut :
 
  • Nor Hanim +974 55273585 (maksu sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 
atau buat pembelian sendiri sekarang dengan hanya menekan butang di bawah :
 
 
SET KURUS DAN CANTIK

 
 
Untuk membeli pada harga yang lebih murah, jadilah ahli Shaklee, untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. 
 
Nak tahu bagaimana anda boleh dapat  FREE shaklee membership yang bernilai Rm75? Hubungi maksu sekarang.

JADI AHLI SHAKLEE
 
Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 

Jangan tunggu lagi. Hubungi maksu sekarang tau!


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0164048891
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...