Faedah dan Manfaat Menjadi Ahli Shaklee

Setiap kali saya dapat message order, mesti next question is , " kak, macamana kalau saya nak jadi ahli?" 

Alhamdulillah, makin ramai yang dah sedar kebaikan Shaklee dan nak ambil peluang grab benefits yang Shaklee offer once dah jadi ahli Shaklee. Apa dia offer shaklee tu? Once dah jadi ahli Shaklee, Shaklee akan offer 3C iaitu Cash, Convention, Car. Nak tahu details? Nanti saya cerita dalam next entry saya. 

Terdapat 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee :

1) Membuat pembelian produk Shaklee (untuk kegunaan sendiri, kongsi bersama keluarga atau untuk stok memulakan perniagaan) yang melebihi 200uv iaitu bersamaan lebih kurang RM700 untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.

2) Membayar yuran RM75 (Semenanjung Malaysia) atau RM85 (Sabah & Sarawak) untuk menjadi ahli Shaklee.


Keahlian Shaklee ini disertakan dengan starter kit dan paling menarik ia adalah untuk seumur hidup tanpa perlu diperbaharui dan tidak wajib untuk membuat pembelian had had tertentu setiap bulan. Anda juga tidak perlu mencapai pangkat pangkat tertentu untuk mengekalkan keahlian Shaklee anda.

Apa gunanya menjadi ahli Shaklee tetapi tidak tahu manfaat dan kebaikannya kan? Ok.. meh saya kongsi faedah dan manfaat menjadi ahli Shaklee :

  • Penjimatan sehingga 15-20% dari setiap pembelian dengan harga ahli.
  • Berpeluang menerima cashback walaupun untuk makan sendiri sekiranya pembelian bulan tersebut mencapai UV tertentu.
  • Tidak mustahil untuk menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan sekiranya serius untuk berbisnes.
  • Berpeluang untuk menerima pelbagai insentif tambahan dari Shaklee selain dari bonus bulanan sekiranya mencapai pangkat tertentu.
  • Berpeluang menerima bonus kereta yang dibayar setiap bulan dan semakin meningkat mengikut pencapaian masing-masing.
  • Berpeluang mengikuti pakej melancong dalam negara, umrah bagi ahli muslim atau trip luar negara setiap tahun. Tidak hanya terhad kepada anda sahaja, tetapi boleh bawa suami, anak anak serta ibu ayah dan mak ayah mertua (TnC apply)
dan manfaat yang paling best dan tiada bandingannya ialah..


Dapat menaiktaraf tahap kesihatan diri sendiri, keluarga serta semua orang yang anda kenali atau tidak kenali ke tahap optimum, ke tahap yang lebih cemerlang. Tiada apa yang lebih bernilai selain dari kesihatan yang baik dan tubuh badan yang sihat sejahtera


Jangan tunggu lagi.. sekiranya anda masih berfikir-fikir untuk memulakan perniagaan tanpa modal dan tanpa perlu simpan stok.. Shaklee adalah yang terbaik untuk anda.. Jom jadi ahli Shaklee sekarang dan tidak mustahil pendapatan sampingan sehingga 5 angka setiap bulan menjadi milik anda..


Hubungi saya sekarang!

PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
WhatApp : 0198558422
SMS : 0166671227
Email : minahron@gmail.com 

souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...