Cara membeli Vitamin Shaklee secara online melalui eSell : Sangat Mudah, Jimat dan Pantas


Alhamdulillah.

2 hari lepas Shaklee telah melancarkan satu system yang memudahkan anda anda semua membuat pembelian vitamin Shaklee sendiri secara online. Tak perlu lagi PM , SMS atau WhatsApp. Tahniah Shaklee, maju setapak demi setapak. Sistem ini di namakan eSell. Method nya sama seperti anda membeli barang - barang lain yang dijual secara online.

Mari saya ceritakan satu persatu agar memudahkan anda memahami bagaiman sistem ini berfungsi.

1. Gambar di bawah adalah salah satu entry saya tentang Vivix Shaklee. Maklumlah sempena Promosi July Beli 6 PERCUMA 1 ni kan? Ramai yang nak beli Vivix Shaklee ni. Mula-mula klik pada link tajuk di blog saya.

2. Kemudian, setelah membaca seluruh cerita di dalam entry saya ni, di bahagian bawah sekali akan ada satu link untuk anda KLIK untuk order.


3. Kemudian, anda akan di bawa ke shaklee2u.com.my website. Check pada check box "AGREE" dan klik pada "NEXT" untuk proceed. 



4. Lepas tu ada da boleh klik klik pilih barang-barang yang anda nak beli.. boleh sukahati pilih berapa produk yang anda suka. Tak terhad kepada satu produk sahaja. Pada setiap produk, check pada check box di sebelah kiri, isikan quantity produk berapa botol yang nak beli dan kemudian bila dah selesai, KLIK pada "CHECKOUT" button. 




5. Kemudian, anda perlu isi details anda untuk tujuan penghantaran. Bila dah selesai, klik pada "CONTINUE". 



6. Kemudian, "Please confirm your order page" akan keluar. Check dulu betul ke tidak senarai barang yang di pilih tadi beserta alamat dan no telefon untuk tujuan penghantaran.  Bila semuanya betul, klik pada "PROCEED FOR PAYMENT" button.



7. Macam shopping online yang lain, anda perlu isi details credit card atau debit card anda dan kemudiannya klik pada "CONFIRM PAYMENT"


8. Bila pembayaran sudah berjaya, order receipt akan keluar dan anda boleh print "PRINT ORDER" sebagai rekod pembelian anda. Selepas 3-4 hari nanti barang tu sampailah ke mana alamat yang anda specify tadi. 

ALhamdulillah...selesai!



Anda nak cuba membeli produk produk dari rangkaian vitamin Shaklee? Jom cuba KLIK pada link di bawah. Kalau anda ada masalah, anda boleh hubungi saya seperti di bawah ok?

ORDER : SENARAI LENGKAP VITAMIN SEMULAJADI TERBAIK SHAKLEE 

Fb Nor Hanim Abu Hassan
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
✉ SMS : 0166671227
☎ WhatApp : 0198558422 / +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...