Vivix Shaklee : Promotion July 2014 Buy 6 FREE 1


Assalamua'alaikum wrt semua pembaca yang saya sayangi, 

Hari ni dah 3 Ramadhan, Masyaallah cepat sangat rasanya masa pergi. Macamana Ihya Ramadhan? Jom audit diri masing-masing. 

Sebenarnya, anim hari ni excited sangat bila dapat message Promo Shaklee July 2014.....iaitu Vivix, buy 6 free 1. Beli 6 dapat 7 botol. Seronok sangat bagaikan ingin melompat hingga ke siling...hihihi...melampau kan?

Sebab apa saya seronok sangat? Sebab mostly customer-customer anim ramai yang beli Vivix. Maklumlah saya ni dah makin tua. Dah nak cecah 40 tahun pun. So, kawan-kawan pun di kalangan yang dah senior.  Yang order pun ramai antara kawan-kawan yang ini lah.. 
Huhuhu...macam tak percaya pulak dah nak cecah 40 tahun. Rasa macam semalam ja amik scroll atas pentas masa graduation...hahah double melampau kan? Kena telan vivix berbotol lah ni. Baru nampak 25 tahun lebih muda hihihi. 

Kenapa Vivix menjadi pujaan ramai? Antara kelebihan Vivix ialah ianya mampu mengawal bacaan gula untuk mereka yang ada kencing manis atau diabetes. Testimoni ni dah banyak sangat dah anim dapat. So, sempena promo ni, kawan kawan yang ada masalah kencing manis tu boleh lah nak cuba kan? Kalau sebelum ni rasa takut takut nak beli sebab mahal sangat, so, kali ni boleh lah cuba try sebotol. 

Kelebihan Vivix yang utama ialah ianya antioksidan yang kuat. Mempunyai 10 x lebih banyak revestrol iaitu anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan. Mengamalkan Vivix insyaAllah kita akan berasa  25 tahun lebih muda. Kalau tak percaya, cuba lah!

Vivix ramuannya dari sumber semulajadi seperti purple carrot, muscadine grape, berry dan tumbuhan-tumbuhan yang lain.  Sebab tu warnanya purple yang gelap dan pekat. Ambil satu sudu teh je sehari. Senang sangat. Tak payah telan pil pil. 

Ramuan Vivix ni memang dari antara antioksidan yang kuat untuk menentang radikal bebas kat dalam badan tu. Tau tak apa itu radikal bebas? Boleh baca entry saya di sini ya-->> Nyahkau Radikal Bebas



Harga retail Vivix Shaklee ni ialah RM475 sebotol. Untuk order Vivix anda, sangatlah mudah dengan hanya klik pada link di bawah. Tak sampai seminggu, botol Vivix ni akan sampai di depan pintu rumah anda. Sangat efficient. 

ORDER : VIVIX, YOUR ANTI-AGING SOLUTION, FEELS LIKE 25 YEARS YOUNGER

Tapi, kalau anda nak tahu bagaimana anda boleh berjimat dengan pembelian Vivix sepanjang July 2014, boleh hubungi saya seperti di bawah. 

Pstt : Kalau grab promo ni boleh dapat FREE membership jugak. Hubungi anim tau kita sembang sembang.


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0166671227
☎ WhatApp : 0198558422
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...