Set Kesihatan Sendi dan Tulang Shaklee : Badan Rasa Lebih Ringan


2 minggu lepas ada orderkan set sendi shaklee untuk kawan. Katanya belikan untuk mak yang selalu sakit-sakit badan dan lutut. Minggu ni, masa tengah dok masak tengahari teetttt tetttt ... message masuk. Kawan  yg sama nak orderkan set sendi shaklee yang sama untuk makcik pulak. Lepas consume set sendi shaklee ni, mak dia bagitahu badan jadi ringan sikit, alhamdulillah... 



Kita yang muda-muda ni agak-agak bagaimana la keadaan tulang kita kan? Dah tua-tua esok agak-agaknya sakit lutut dak? 

Sebenarnya, bila usia kita mencecah usia 30-an, tulang tulang kita sudah mula kehilangan kepadatan dan kepaduannya. Seiring dengan badan juga makin berkurang menghasilkan kolagen, maka tulang kita juga menjadi semakin kurang sihat. 

Sakit sendi akan menyebabkan aktiviti-aktiviti harian kita terganggu. Mak ayah kita memang tak terlepas dari sakit lutut, sakit sendi ni kan? Kalau sakit tu selalu dok ngadu kat kita. Nak solat, nak bergerak semua susah. Kadang kadang tak sampai hati kita tengok. Ubat dah bagi, tapi takkan nak tahan dengan pain killer tu ja kan? 


Sakit sendi ini berpunca dari pelbagai jenis kecederaan atau keadaan seperti rheumatoid arthritis atau osteoarthiritis. Tidak kiralah apa juga puncanya, yang nyata kalau mengalaminya pasti akan menderita.

Shaklee menawarkan Set Kesihatan Sendi dan Tulang yang mampu memelihara dan menjaga kesihatan  sendi dan tulang supaya lebih kuat dan sihat. Set ini terdiri dari 3 produk terhangat dari Shaklee iaitu  :

  • Advanced Joint Health tablet - menyokong pergerakan dan kelenturan sendi.
  • Omega Guard - mengurangkan inflamasi dan radang sendi serta memberi kuasa pelincir kepada sendi sendi kita.
  • OsteMatrix - membekalkan nutrien harian terutamanya kalsium. Ia membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang. Tulang tulang sihat inilah yang akan menyokong berat badan serta menggerakkan pelbagai otot badan untuk kekal cergas.


Gabungan ketiga tiga produk Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini akan memberi impak kepada kita seperti di bawah :

  • Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.
  • Membantu mengekalkan tulang yang kuat.
  • Membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi.
Pesan 2 set sekarang. Satu set untuk anda dan suami. Satu lagi set untuk hadiahkan pada mak dan ayah. Senang mak ayah kita nak jalani aktiviti seharian dan jalani ibadat. InshaaAllah

Ok, saya teruja nak membeli Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini untuk saya, suami saya dan mak ayah saya.  Tapi bagaimana? 

Harga satu Set Kesihatan Sendi dan Tulang ni  ialah RM373 (termasuk pos) tapi tahan untuk lebih kurang sebulan lebih!

Tapi, kalau jadi ahli Shaklee anda layak untuk mendapat potonggan sehingga 20% di atas semua pembelian produk Shaklee. Ye betul, tak tipu. TAK PERLU ada pembelian minima yang beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM75 untuk seumur hidup. Betul, ini serius.  



Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

1 comment:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...