Rahsia Kekal Cergas dan Bertenaga di Bulan Puasa


Anda selalu tak lalu makan time sahur?

Anda selalu dapat gastrik masa puasa?

Anda nak lebih masa untuk beribadat daripada habiskan masa dengan masak, buang duit beli makanan-makanan yang banyak kolestrol di bazar-bazar ramadhan? 

Anda nak lebih bertenaga semasa puasa di siang hari?

Anda nak lebih bertenaga semasa solat terawih di malam hari? 

Anda ada anak kecil yang ingin sangat belajar berpuasa tapi takut dia letih dan tidak bermaya? 

Suka saya cadangkan anda untuk mencuba Set Shaklee Kekal Cergas di Bulan Puasa ini yang terdiri daripada :

1. ESP, energising soy protein

2. Mealshake

3. Performance Drink



Set Shaklee Kekal Cergas di Bulan Puasa




Setiap satu produk di atas mempunyai khasiat dan manfaat yang tersendiri. Antara yang menjadi kegemaran saya ialah ESP. Bila amalkan ESP ni, badan kurang sikit letih letih dan kurang rasa lapar. So, mulut tu tidaklah tercari-cari makanan untuk dikunyah-kunyah :). Lagi-lagi masa puasa...perut tak lah berbunyi-bunyi saja. 

Antara kelebihan dan manfaat setiap satu produk ini ialah: 




  • Non -GMO Soya protein
  • Indeks glisemiknya rendah, jadi kita akan lebih bertenaga, tak mudah letih dan lesu.
  • Mengatasi masalah gastrik. 
  • Bonus : Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan berseri-seri.




Multivitamin dalam bentuk serbuk yang mudah di serap oleh badan. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan. Juga mengenyangkan dan memberi tenaga.


Performance Drink
  • Mengekalkan kandungan air dalam badan.
  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration.
  • Membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Beri tenaga serta merta, cergas sepanjang hari. 

Jadikan set kekal cergas dan bertenaga ini sebagai sarapan anda atau sahur wajib anda.  Sangat sesuai untuk ibu yang hamil dan yang menyusukan anak. Kalau puasa ibu-ibu mesti risau susu drop kan? Lagi lagi ibu yang bekerja dan pam susu di tempat kerja. Kalau risau susu badan jadi kurang, set kekal cergas dan bertenaga ni InsyaAllah dapat membantu ibu lebih bertenaga dan elakkan dehydration. Ibu akan rasa lebih bertenaga dan kurang rasa haus, InsyaAllah, tidak mengganggu production susu ibu ...ntah-ntah lagi banyak!

Nak bancuh tiga-tiga bahan ni ada cara dia tau! Tak boleh sebarangan aje. Untuk mendapat kesan yang optimum, saya ada simpan resepi bancuhan ESP, Mealshake dan Performance Drink ni eksklusif hanya untuk customer-customer yang membuat pembelian dari Souq Vitamin. Cepat-cepat hubungi saya ye!

Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

ATAU

Puan boleh order sendiri dengan click click di LINK di bawah ni. Kalau Puan ada masalah, boleh hubungi saya ya. 

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...