Vivix Shaklee : Promotion July 2014 Buy 6 FREE 1


Assalamua'alaikum wrt semua pembaca yang saya sayangi, 

Hari ni dah 3 Ramadhan, Masyaallah cepat sangat rasanya masa pergi. Macamana Ihya Ramadhan? Jom audit diri masing-masing. 

Sebenarnya, anim hari ni excited sangat bila dapat message Promo Shaklee July 2014.....iaitu Vivix, buy 6 free 1. Beli 6 dapat 7 botol. Seronok sangat bagaikan ingin melompat hingga ke siling...hihihi...melampau kan?

Sebab apa saya seronok sangat? Sebab mostly customer-customer anim ramai yang beli Vivix. Maklumlah saya ni dah makin tua. Dah nak cecah 40 tahun pun. So, kawan-kawan pun di kalangan yang dah senior.  Yang order pun ramai antara kawan-kawan yang ini lah.. 
Huhuhu...macam tak percaya pulak dah nak cecah 40 tahun. Rasa macam semalam ja amik scroll atas pentas masa graduation...hahah double melampau kan? Kena telan vivix berbotol lah ni. Baru nampak 25 tahun lebih muda hihihi. 

Kenapa Vivix menjadi pujaan ramai? Antara kelebihan Vivix ialah ianya mampu mengawal bacaan gula untuk mereka yang ada kencing manis atau diabetes. Testimoni ni dah banyak sangat dah anim dapat. So, sempena promo ni, kawan kawan yang ada masalah kencing manis tu boleh lah nak cuba kan? Kalau sebelum ni rasa takut takut nak beli sebab mahal sangat, so, kali ni boleh lah cuba try sebotol. 

Kelebihan Vivix yang utama ialah ianya antioksidan yang kuat. Mempunyai 10 x lebih banyak revestrol iaitu anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan. Mengamalkan Vivix insyaAllah kita akan berasa  25 tahun lebih muda. Kalau tak percaya, cuba lah!

Vivix ramuannya dari sumber semulajadi seperti purple carrot, muscadine grape, berry dan tumbuhan-tumbuhan yang lain.  Sebab tu warnanya purple yang gelap dan pekat. Ambil satu sudu teh je sehari. Senang sangat. Tak payah telan pil pil. 

Ramuan Vivix ni memang dari antara antioksidan yang kuat untuk menentang radikal bebas kat dalam badan tu. Tau tak apa itu radikal bebas? Boleh baca entry saya di sini ya-->> Nyahkau Radikal Bebas



Harga retail Vivix Shaklee ni ialah RM475 sebotol. Untuk order Vivix anda, sangatlah mudah dengan hanya klik pada link di bawah. Tak sampai seminggu, botol Vivix ni akan sampai di depan pintu rumah anda. Sangat efficient. 

ORDER : VIVIX, YOUR ANTI-AGING SOLUTION, FEELS LIKE 25 YEARS YOUNGER

Tapi, kalau anda nak tahu bagaimana anda boleh berjimat dengan pembelian Vivix sepanjang July 2014, boleh hubungi saya seperti di bawah. 

Pstt : Kalau grab promo ni boleh dapat FREE membership jugak. Hubungi anim tau kita sembang sembang.


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0166671227
☎ WhatApp : 0198558422
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

Performance Drink Shaklee : Minuman Paling Hangat di Musim Hangat Ini

Cuaca Malaysia sekarang sangat hangat. Nak tahu apa minuman yang paling hangat di musim hangat, panas dan berjerebu ni? Lagi lagi bulan puasa ni kan. Tak lain tak bukan, minuman bertenaga Performance Drink Shaklee. Performance Drink ni dalam bentuk serbuk, rasa oren. Bentuk dan rupa dia macam Jus Tang serbuk tu tapi khasiat dia lain tau.... 

Performance drink ni adalah minuman elektrolit yang terdiri daripada bahan yang utama dalam badan iaitu Sodium ion, Chloride Ion, Magnesium ion Calcium Ion, Potassium ion.. 

Fungsi elektrolit adalah untuk mengawal keseimbangan air dalam badan dan menghasilkan impuls elektrik yg digunakan oleh saraf saraf dan otot otot badan. 

Sekiranya anda sedang mencari  minuman elektrolit, pilihlah hanya yang terbaik untuk diri anda dan juga keluarga. Bagi yang sering bersukan, selalu bekerja di bawah terik matahari, pilihan yang terbaik semestinya Performance Drink Shaklee. Kenapa? kerana ia berbeza dengan jenama yang lain..bukan sahaja rasanya yang lazat, yg penting ia tak bergas dan ada kelebihan yang lain seperti di bawah:-


  1. Ia terbukti secara klinikal  dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 
  2. Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.
  3. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
  4. Terbukti secara klinikal:Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
  5. Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan. 



Performance Drink Shaklee, yang berbeza dari minuman tenaga yang lain


Haa...nampak dak? Pentingkan minuman elektrolit ni. Kalau kandungan elektrolit tak seimbang dalam badan atau terganggu, ia boleh membawa maut.  Kalau anda mengalami haus terlampau, kulit bibir mengelupas atau rasa mual,  itu merupakan tanda2 badan anda sedang menghadapi tahap dehidrasi yang terlampau. So, sila lah bancuh segelas Performance Drink dengan segera. Ia memberi tahap hidrasi lebih baik berbanding air biasa. Pasti berbaloi...Lebih2 lagi kita berada di bulan puasa ni, pastikan setin Performance Drink ada dirumah anda..

Harga runcit satu tong Performance Drink ini ialah RM82.50. 

Tapi, kalau jadi ahli Shaklee anda layak untuk mendapat potonggan sehingga 20% di atas semua pembelian produk Shaklee. Ye betul, tak tipu. TAK PERLU ada pembelian minima yang beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM75 untuk seumur hidup. Betul, ini serius. 

Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
   Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
   Puan Rohana 019 4777736 

atau

Buat pesanan anda sendiri dengan KLIK link di bawah. Mudah saja! Barang akan terus di hantar ke depan pintu rumah anda!

ORDER : PERFORMANCE DRINK

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Hubungi saya untuk konsultasi PERCUMA selepas pembelian!

PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
SMS : 0166671227
WhatApp : 0198558422
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

Rahsia Kekal Cergas dan Bertenaga di Bulan Puasa


Anda selalu tak lalu makan time sahur?

Anda selalu dapat gastrik masa puasa?

Anda nak lebih masa untuk beribadat daripada habiskan masa dengan masak, buang duit beli makanan-makanan yang banyak kolestrol di bazar-bazar ramadhan? 

Anda nak lebih bertenaga semasa puasa di siang hari?

Anda nak lebih bertenaga semasa solat terawih di malam hari? 

Anda ada anak kecil yang ingin sangat belajar berpuasa tapi takut dia letih dan tidak bermaya? 

Suka saya cadangkan anda untuk mencuba Set Shaklee Kekal Cergas di Bulan Puasa ini yang terdiri daripada :

1. ESP, energising soy protein

2. Mealshake

3. Performance Drink



Set Shaklee Kekal Cergas di Bulan Puasa




Setiap satu produk di atas mempunyai khasiat dan manfaat yang tersendiri. Antara yang menjadi kegemaran saya ialah ESP. Bila amalkan ESP ni, badan kurang sikit letih letih dan kurang rasa lapar. So, mulut tu tidaklah tercari-cari makanan untuk dikunyah-kunyah :). Lagi-lagi masa puasa...perut tak lah berbunyi-bunyi saja. 

Antara kelebihan dan manfaat setiap satu produk ini ialah: 




  • Non -GMO Soya protein
  • Indeks glisemiknya rendah, jadi kita akan lebih bertenaga, tak mudah letih dan lesu.
  • Mengatasi masalah gastrik. 
  • Bonus : Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan berseri-seri.




Multivitamin dalam bentuk serbuk yang mudah di serap oleh badan. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan. Juga mengenyangkan dan memberi tenaga.


Performance Drink
  • Mengekalkan kandungan air dalam badan.
  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration.
  • Membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Beri tenaga serta merta, cergas sepanjang hari. 

Jadikan set kekal cergas dan bertenaga ini sebagai sarapan anda atau sahur wajib anda.  Sangat sesuai untuk ibu yang hamil dan yang menyusukan anak. Kalau puasa ibu-ibu mesti risau susu drop kan? Lagi lagi ibu yang bekerja dan pam susu di tempat kerja. Kalau risau susu badan jadi kurang, set kekal cergas dan bertenaga ni InsyaAllah dapat membantu ibu lebih bertenaga dan elakkan dehydration. Ibu akan rasa lebih bertenaga dan kurang rasa haus, InsyaAllah, tidak mengganggu production susu ibu ...ntah-ntah lagi banyak!

Nak bancuh tiga-tiga bahan ni ada cara dia tau! Tak boleh sebarangan aje. Untuk mendapat kesan yang optimum, saya ada simpan resepi bancuhan ESP, Mealshake dan Performance Drink ni eksklusif hanya untuk customer-customer yang membuat pembelian dari Souq Vitamin. Cepat-cepat hubungi saya ye!

Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

ATAU

Puan boleh order sendiri dengan click click di LINK di bawah ni. Kalau Puan ada masalah, boleh hubungi saya ya. 

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


Checklist Soya yang Selamat!

Di pasaran sekarang ada bermacam-macam jenis minuman soya. Ada dalam bentuk air kotak, dalam bentuk serbuk, dan sebagainya. Tapi pernahkan anda terfikir risiko pengambilan soya yang berlebihan?  Adakah soya yang anda ambil selamat?

YA, memang ada risikonya. Jom kita tengok checklist di bawah.. ADAKAH SOYA ANDA SELAMAT?

Cuba check tengok adakah kacang soya kegemaran anda…

  • Ditanam secara organik?
  • Tidak menjalani proses genetik (Bukan GMO)?
  • Mengandungi 9 asid amino penting?
  • Dalam proses pembuatan untuk menghasilkan soya yang mengasingkan, kepingan soya dihancurkan dan dibasuh dengan air, bukan alkohol?
  • Bahan anti-thyroid/anti-pertumbuhan disingkirkan?
  • Diproses tanpa haba?
  • Ditambah dengan kalsium? (ketika minyak dikeluarkan, ia menjadi makanan berasid – dineutralkan bila kalsium ditambah)?


Sekiranya anda mendapati semuanya atau kebanyakannya TIDAK, maka inilah masanya untuk anda mendapatkan minuman soya yang terjamin dengan ciri-ciri di atas.

Tapi sekiranya ESP, 
Energizing Soy Protein adalah minuman soya anda, maka anda tak perlu risau kerana jawapan untuk semua soalan di atas ialah YA.


Nak tahu penerangan yang tersirat di sebalik checklist di atas?

KACANG SOYA TIDAK ORGANIK (menggunakan baja kimia, pestisid, etc) – mengandungi khasiat yang rendah tapi tinggi nitrat. Kandungan nitrat yang tinggi membawa risiko KANSER!!!

KACANG SOYA GMO -  lebih murah untuk menghasilkannya, dan lebih berisiko kepada kesihatan pengguna kerana ia menghasilkan toksin!

9 ASID AMINO - adalah penting untuk proses penghasilan hormon, antibodi dan enzim. Kekurangan asid amino perlu ini menjadikan tubuh kita kurang berkesan untuk menjalankan proses-proses penting dalam tubuh.

KACANG SOYA DIPROSES DENGAN ALKOHOL – mengurangkan kadar isoflavone hingga 88%! Isoflavone adalah bahan yang mengurangkan risiko kanser. Ia juga penting dalam tindakan hormon dan jisim tulang.

BAHAN ANTI-TIROID & ANTI-PERTUMBUHAN – menyebabkan fungsi tubuh terganggu dalm meningkatkan risiko kanser.

KACANG SOYA YANG DIPANASKAN - merosakkan kandungan proteinnya!

KACANG SOYA YANG DIPROSES (DIBUANG MINYAKNYA) – menjadi berasid. Kalsium yang ditambahkan akan menjadikannya neutral semula.


Sanggupkah anda merisikokan diri anda dengan mengambil langkah yang tidak selamat,  was was tapi anda sebenarnya ingin menjaga kesihatan? Mungkin anda dah pernah baca tentang risiko penyakit kanser yang disebabkan oleh soya.. seperti yang digembar-gemburkan.

Dapatkan soya yang berkualiti dan selamat dari Shaklee, Energizing Soy Protein!


Bukan itu sahaja, ia juga sangat bagus untuk penyusuan susu ibu!

Ok, saya teruja nak membeli ESP Shaklee ni, tapi bagaimana? 

Harga satu canister ESP ni ialah RM150 tapi tahan untuk lebih kurang sebulan lebih!

Tapi, kalau jadi ahli Shaklee anda layak untuk mendapat potonggan sehingga 20% di atas semua pembelian produk Shaklee. Ye betul, tak tipu. TAK PERLU ada pembelian minima yang beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM75 untuk seumur hidup. Betul, ini serius.  



Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0164048891 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com





Set Kesihatan Sendi dan Tulang Shaklee : Badan Rasa Lebih Ringan


2 minggu lepas ada orderkan set sendi shaklee untuk kawan. Katanya belikan untuk mak yang selalu sakit-sakit badan dan lutut. Minggu ni, masa tengah dok masak tengahari teetttt tetttt ... message masuk. Kawan  yg sama nak orderkan set sendi shaklee yang sama untuk makcik pulak. Lepas consume set sendi shaklee ni, mak dia bagitahu badan jadi ringan sikit, alhamdulillah... 



Kita yang muda-muda ni agak-agak bagaimana la keadaan tulang kita kan? Dah tua-tua esok agak-agaknya sakit lutut dak? 

Sebenarnya, bila usia kita mencecah usia 30-an, tulang tulang kita sudah mula kehilangan kepadatan dan kepaduannya. Seiring dengan badan juga makin berkurang menghasilkan kolagen, maka tulang kita juga menjadi semakin kurang sihat. 

Sakit sendi akan menyebabkan aktiviti-aktiviti harian kita terganggu. Mak ayah kita memang tak terlepas dari sakit lutut, sakit sendi ni kan? Kalau sakit tu selalu dok ngadu kat kita. Nak solat, nak bergerak semua susah. Kadang kadang tak sampai hati kita tengok. Ubat dah bagi, tapi takkan nak tahan dengan pain killer tu ja kan? 


Sakit sendi ini berpunca dari pelbagai jenis kecederaan atau keadaan seperti rheumatoid arthritis atau osteoarthiritis. Tidak kiralah apa juga puncanya, yang nyata kalau mengalaminya pasti akan menderita.

Shaklee menawarkan Set Kesihatan Sendi dan Tulang yang mampu memelihara dan menjaga kesihatan  sendi dan tulang supaya lebih kuat dan sihat. Set ini terdiri dari 3 produk terhangat dari Shaklee iaitu  :

  • Advanced Joint Health tablet - menyokong pergerakan dan kelenturan sendi.
  • Omega Guard - mengurangkan inflamasi dan radang sendi serta memberi kuasa pelincir kepada sendi sendi kita.
  • OsteMatrix - membekalkan nutrien harian terutamanya kalsium. Ia membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang. Tulang tulang sihat inilah yang akan menyokong berat badan serta menggerakkan pelbagai otot badan untuk kekal cergas.


Gabungan ketiga tiga produk Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini akan memberi impak kepada kita seperti di bawah :

  • Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.
  • Membantu mengekalkan tulang yang kuat.
  • Membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi.
Pesan 2 set sekarang. Satu set untuk anda dan suami. Satu lagi set untuk hadiahkan pada mak dan ayah. Senang mak ayah kita nak jalani aktiviti seharian dan jalani ibadat. InshaaAllah

Ok, saya teruja nak membeli Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini untuk saya, suami saya dan mak ayah saya.  Tapi bagaimana? 

Harga satu Set Kesihatan Sendi dan Tulang ni  ialah RM373 (termasuk pos) tapi tahan untuk lebih kurang sebulan lebih!

Tapi, kalau jadi ahli Shaklee anda layak untuk mendapat potonggan sehingga 20% di atas semua pembelian produk Shaklee. Ye betul, tak tipu. TAK PERLU ada pembelian minima yang beribu-ribu untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM75 untuk seumur hidup. Betul, ini serius.  



Untuk order, boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. <<--- (Harga disenaraikan di sini)

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!

✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...