Testimoni Shaklee Collagen Powder : Faedah dan Kesan


Semalam buat COD barang-barang shaklee ke 6 rumah. Ramai yg order supplement utk kecantikan kulit, set kawal berat badan untuk kurus, set sakit sendi shaklee dan ada juga yang membeli untuk kesihatan secara keseluruhan.


Pulang dari hantar shaklee, sampai je rumah, En suami tanya awat yg syok sgt tu. Hahaha...saya asyik tersengih-sengih la kot gamaknya kan. Sampai En Suami pun pelik. Nak tahu kenapa? 

Dalam banyak-banyak barang COD tu saya hantar 2 kotak shaklee collagen powder. Satu untuk Puan N dan satu lagi untuk Puan A. Puan N suka sangat shaklee collagen powder sebab kulit dah tak kering sangat. Kulit muka pun dah kurang mengelupas. Puan N dah repeat order kotak yang ke 5. Best sgtlah tu, tak boleh tinggal.  Puan A pulak suka shaklee collagen powder sebab pudarkan jeragat di muka. Alhamdulillah...shaklee ni asbab je kan. Yang memberi kebaikan itu semuanya datangnya dari Allah juga. Syukur alhamdulillah

Lagi testimoni shaklee collagen powder



Apa yang hebat sangat Shaklee Collagen Powder ni? 

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.




Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Antara faedah untuk pengamal Collagen Powder Shaklee antaranya :

ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.

MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit

MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang

MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit

MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat

MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata

MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara


Jadi tak hairanlah kenapa ramai pelanggan saya yang repeat order. Memang tak boleh tinggal langsung. 

Saya berminat nak beli Shaklee Collagen Powder, tapi berapa harganya?

Sekotak shaklee collagen powder harganya RM298, mengandungi 15 sachet. Tapi kalau anda jadi ahli Shaklee,  anda layak untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas semua pembelian produk Shaklee. Atau saya ada OFFER yang lagi menarik buat anda iaitu, anda beli 3 kotak  Shaklee Collagen Powder sekaligus, anda akan mendapat FREE shaklee membership yang bernilai Rm75. Menarikkan? 



Ok, saya teruja nak membeli Shaklee Collagen Powder ni. Tapi bagaimana? 

Boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. 

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!



✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...