Get Clean® Water Pitcher Shaklee : Tiada yang lain seumpamanya!

Biasa penapir air yang selalu kita dengar jenis yang di pasangkan kat paip air kan? Mahal beribu-ribu. Haaa.. Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni sangat unik dan menarik. Penapis air mudah alih, senang nak bawak ke mana-mana. Mudah dan praktikal terutama bagi orang-orang yang sibuk. 

Antara testimoni kawan saya yang baru aje guna Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni :


"Bestnya jag ni!! masukkan air paip penuh2, tunggu 5 minit, dan siapp untuk diminum!! sedap pula tu rasa airnya"


Apa kelebihan  Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni?

Mari kita baca sikit.


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.




Dengan menggunakan Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni, kita boleh menikmati  air yang lebih bersih dan sihat dan menyumbangkan ke arah bumi yang lebih bersih dah sihat


Antara keistimewaan Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni ialah : 


  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


Pilihan Bijak!

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos.
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.



sumber : shaklee.com.my

Saya berminat nak membeli satu set Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni. Tapi berapa harganya?

Satu set Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni bernilai RM470. Lengkap dengan satu pitcher, satu housing kit, satu filter dan refill filter (3 pack), seperti gambar di atas. Mahal ke? Tak mahal pun tau.  Setiap batang filter tu boleh menapis sebanyak 303 liter air. Jika kita minum 2 liter sehari, satu penapis akan tahan 303/2=151 hari, iaitu lebih kurang 5 bulan!! Jadinya, bayar RM470 tu boleh tahan 20 bulan, iaitu satu tahun 8 bulan. Jimatkan?

Tapi kalau anda jadi ahli Shaklee anda lagi boleh berjimat sehingga 20%. Bukan untuk  Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni je, tapi ke atas semua pembelian produk Shaklee yang lain. Atau saya ada OFFER yang lagi menarik buat anda iaitu, dengan mendapatkan FREE shaklee membership yang bernilai Rm75. Menarikkan? Bagaimana tu? Hubungi saya sekarang nanti saya terangkan segala-galanya. 



Ok, saya teruja nak membeli Get Clean® Water Pitcher Shaklee ni. Tapi bagaimana? 

Boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS ke 0166671227 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
  • Nor Hanim +974 55273585 (saya sendiri) atau 
  • Puan Rohana 019 4777736 atau
Puan juga boleh isi borang pesanan di SINI. 

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan sertai khidmat selepas jualan yang tip top. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang tau!




✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...