Set Kurus Shaklee Yang Mana Selamat Untuk Ibu Menyusu?

Ramai ibu-ibu yang menyusukan bayi masih tercari-cari produk kurus yang sesuai dan selamat untuk mereka. Walaupun katanya menyusukan bayi boleh bantu kurangkan berat badan tapi ada yang masih tidak berpuas hati dengan berat badan. Ada yang nak cuba set kurus tapi tak berani untuk ambil risiko takut ada kesan sampingan yang tidak baik kepada bayi yang masih menyusu. 

Soalan : Ada tak set kurus yang sesuai dan selamat untuk ibu menyusu yang dapat menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama tidak memberikan kesan negatif pada bayi? 

Kepada ibu menyusu di luar sana yang risau akan kesihatan anak, Shaklee ada solusi untuk anda kuruskan badan. 3 supplemen penting Set Kurus yang selamat untuk di ambil oleh Ibu Menyusu ialah gabungan LecithinAlfalfa Complex dan ESP Powder. Set ini bukan sahaja memberi manfaat kepada ibu untuk kuruskan badan tapi baby juga bertambah gebu dan bulat dengan khasiat ESP tersebut.

Bagaimana ketiga tiga produk ini bertindak. Saya senaraikan di sini.Berdasarkan fungsi-fungsi seperti di dalam gambar di atas, dapat disimpulkan bahawa Set Kurus Shaklee untuk Ibu Menyusu ini telah lengkap untuk menurunkan berat badan secara selamat dengan syarat si ibu perlu mematuhi atau mengikut panduan pemakanan dan panduan senaman yang bakal saya sertakan.

Ramai yang telah berpuas hati dengan Set Kurus untuk Ibu Menyusu ini. Ini terbukti dengan feedback feedback yang diterima dari pelanggan yang telah mencuba.


Bagi ibu menyusu yang masih tidak berpuas hati dengan berat badan anda, ini adalah set yang paling sesuai untuk anda. Memang kita ingin kan yang terbaik untuk bayi namun dalam masa yang sama kita perlu ingat bahawa kita juga perlu nampak langsing, kurus dan ramping pada suami kan? Sedap  mata suami memandang kan? 

Kalau anda nak dapatkan Set Kurus Ibu Menyusu dengan harga yang lebih rendah memang tiada masalah. Daftarkan diri anda sendiri sebagai ahli Shaklee. Jadi ahli Shaklee sekarang. Banyak manfaat yang anda akan terima. Diskaun harga sehingga 15-20% dan berpeluang memperolehi cash rebate. Ini lah yang dikatakan kurus dengan sihat dan bijak. 

Hubungi saya sekarang!

Fb Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...