Pengedar Shaklee Pulau Pinang

Saya anak Pulau Pinang. Mak ayah memang asal dari Pulau Pinang. Adik beradik semua settle down dan menetap di Pulau Pinang. Saya sorg saja yang tercampak jauh di Doha. Sedih kan? Tetapi itu bukannya penghalang untuk saya berjaya dalam Shaklee. Inilah istimewanya buat Shaklee bersama group kami.. walaupun jauh beribu batu, masih boleh menguruskan order-order dari Malaysia.

Tsunami Shaklee makin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini. Ini adalah kerana ramai yang dah dapat rasa kebaikan dan keberkesanan produk-produk shaklee.  Ramai yang sudah menggunakannya dan terus jatuh cinta. 


Oleh itu, buat semua pencinta Shaklee di Pulau Pinang, sekitar Kepala Batas, Bukit Mertajam khususnya, ada berita baik untuk anda.  Pengedar Shaklee anda sekarang dekat dengan anda!  Anda boleh menghubungi wakil-wakil Souq Vitamin seperti berikut untuk konsultasi PERCUMA dan penghantaran produk Shaklee on COD (cash on delivery) juga PERCUMA

Rohana Abu Hassan 
ID No : 929401
HP : 0194777736

Nur Adibah Anuar
ID No : 979241
HP : 0134030052

Selain utara, Souq Vitamin juga mempunyai wakil di Gombak. Boleh hubungi Puan Iffah Mariyah untuk COD dan konsultasi PERCUMA. Puan Iffah adalah seorang ibu yang sangat menyokong penyusuan susu ibu secara exclusive dan sangat berpengalaman tentang selok belok dan cara penyusuan susu ibu. Boleh hubungi beliau untuk mendapatkan konsultasi penyusuan susu ibu secara PERCUMA ye!

Iffah Mariyah Bt Azhar
ID No : 929407
HP : 01128025257

Dapatkan set-set Shaklee hanya dari wakil Souq Vitamin yang sah untuk mendapatkan konsultasi dan penghantaran COD secara PERCUMA.

Set hamil
Set bersalin
Set kulit cantik
Set kurus optimum
Set vitamin kanak-kanak
Set vitamin untuk pelajar
Set sakit sendi lutut
Dan macam-macam lagi.


Terima kasih kerana menghubungi pengedar-pengedar shaklee dari team Souq Vitamin.

Fb Nor Hanim Abu Hassan
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...