Jadi ahli Shaklee : Daftar Secara Online

Tahukah anda? 

Nak jadi ahli Shaklee tak payah pergi ke branch Shaklee, atau kedai Shaklee. Lagi-lagi kalau anda berada di kawasan yang jauh dari branch. Tak semua negeri ada branch / kedai shaklee. Negeri-negeri seperti Perlis, Kedah tidak ada kedai / branch shaklee. Di sebelah Utara Yang paling dekat hanya di Seberang Jaya, Pulau Pinang. 

Kalau anda berminat nak jadi ahli Shaklee (tidak kira di mana anda berada, Malaysia? Doha? London? Boleh saje) apa yang anda perlu buat hanya :

1. PM saya di facebook Nor Hanim Abu Hassan  ATAU
2. PM saya di fanpage saya Souq Vitamin  ATAU
3. WhatsApp saya di +974 55273585 
4. Buat bayaran melalui akaun Maybank RM 75 - No akaun ialah 152031305567 (Nor Hanim Abu Hassan). 

dan  berikan butiran anda seperti berikut :  

  • Nama Penuh dan nombor kad pengenalan
  • Nama Penuh pasangan dan nombor kad pengenalan (sekiranya telah berkahwin) 
  • Alamat surat menyurat
  • Alamat penghantaran barang
  • Nombor telefon
  • Email
  • No akaun bank (untuk pembayaran bonus)

Saya akan terus daftarkan anda secara online di www.shaklee2u.com.my seperti di bawah. 


Click di bahagian Online Enrollment, kemudian saya akan mengisi data-data yang diberikan di ruangan ini : 




Setelah menjadi ahli shaklee, secara automatic anda akan mendapat Shaklee ID dan password ke shaklee2u online system seperti gambar di atas. Di sini anda boleh shopping vitamin Shaklee sendiri, check point terkumpul, check berapa bonus yang anda dapat bulan ini, daftar ahli baru di bawah anda dan sebagainya. 

Setelah menjadi ahli Shaklee, maka secara automatisnya anda layak membeli produk-produk Shaklee pada harga ahli yang jimat sehingga 25%. 

Takkan itu ja kan? Dah penat-penat jadi ahli shaklee bayar RM75, takkan dapat jimat tu ja? 

Jom baca cerita saya yang panjang lebar ni manfaat lain yang anda dapat setelah menjadi ahli shaklee. Tak rugi oii... 
 

Fb Nor Hanim Abu Hassan
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...