ESP Shaklee Untuk Kurus : Cara Makan Yang Betul

ESP adalah protein soya terbaik dari Shaklee. ESP Shaklee memang kegemaran saya. Kalau perut berbunyi-bunyi tu, tak tau nak makan apa, bedal je ESP Shaklee, insyaALlah mesti kenyang terus. Macam pagi tadi, saya breakfast tidaklah heavy sangat. 2 keping pancake saje. Masuk pukul 10-11 pagi, perut dah berbunyi. Al maklumlah, saya masih menyusukan bayi saya. Cepat lepar. So apa lagi, saya bancuh 2 sudu ESP dengan susu segar dan horlicks. Perut terus berhenti berbunyi, terus kenyang. Tak perlu lagi makan junk food, atau makanan bercalori tinggi yang boleh menggemukkan.  Saya berasa kenyang sampai ke lunch. So lunch, saya jamah sikit saje. 

Kalau nak kurus, bila masa yang sesuai nak minum ESP Shaklee?

Untuk kurus, minum ESP beberapa jam sebelum anda makan. Anda akan berasa cepat kenyang dan rasa kenyang yang lebih lama.  Jadi, nafsu untuk makan tu tak la membuak-buak ketika lunch atau dinner. For info, rutin harian saya ialah mengambil anak-anak pulang dari sekolah waktu tengahari. Apa yang saya buat ialah minum ESP sebelum ambil anak-anak dan bila sampai rumah saya hanya lunch sikit saje bersama anak-anak. Saya dah kenyang dan boleh memberikan tumpuan yang lebih melayan anak-anak ketika mereka lunch. 



ESP Shaklee takkan untuk kurus je. Mesti ada kelebihan lain kan? 

Selain bantu dalam diet kurus anda, anda juga akan dapat BONUS lain yang best bila anda ambil ESP Shaklee. Antara BONUS yang anda tak akan dapat pada mana-mana produk  lain itu ialah : 

  • Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
  • Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan  kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
  • Merangsang regenerasi kulit dan ototmengurangkan kedutan.
  • Memberi ton warna kulit yang sekata.
  • Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus.
  • Sebagai milkbooster, susu ibu menjadi lebih pekat dan mengenyangkan bayi.
  • Amat sesuai untuk wanita hamil. ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein bagus untuk tumbesaran bayi. 





Teruja bukan? Ambil ESP untuk kurus, tetapi banyak pulak BONUS yang dapat. Ianya seperti membeli kereta sorong tetapi di dalamnya penuh dengan buah-buahan seperti durian, rambutan, manggis, magga dan macam-macam buah lagi. 

Berapa harga ESP ni? 

Berapa harga ESP? Satu canister ESP harganya RM150. Kalau anda rasa mahal, anda boleh jadi ahli shaklee untuk mendapat penjimatan sehingga 20% ke atas pembelian semua produk Shaklee. 

Ok, saya berminat nak cuba ESP. Kat mana saya boleh beli? 

Boleh hubungi saya terus dengan menghantar SMS / Call  ke 0164048891 atau anda juga boleh WhatsApp ke no berikut :
Saya sendiri, Nor Hanim +974 55273585 atau 
Puan Rohana 019 4777736

ATAU

Anda boleh order sendiri dengan menggunakan kredit kad atau debit kad dengan KLIK pada link di bawah :

ORDER : ESP, PROTEIN SOYA TERBAIK ANDA.

Kami sangat mementingkan perkhidmatan selepas jualan. Setiap pembelian produk Shaklee dari kami, kami akan pastikan anda mendapat khasiat yang optimum dengan cara pengambilan supplement yang betul. Anda tak perlu pening-pening lagi mencari dan bertanya dengan agent Shaklee yang lain untuk mengadu masalah anda. Group kami mempunyai pakar-pakar yang sedaya upaya akan cuba menolong masalah anda. 


✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...