8 Sebab Kenapa ESP Shaklee Digemari Wanita

Bulan Mac ni, bulan promosi ESP. Maka pasti orang berduyun-duyun membeli ESP. Boleh jadi out of stok ni kerana sejarah telah membuktikan! Kalau tak salah saya bulan Oct 2012, juga ada promo ESP beli 6 PERCUMA 1, tapi sebelum akhir bulan dah habis stok. Maka, gigit lah jari sesiapa yang tak sempat order ESP tu. 

Kenapa orang suka sangat ESP Shaklee?

Ini adalah kerana ESP membekalkan sumber protein. Badan kita memerlukan protein untuk membaiki sel-sel badan yang rosak,  penting untuk menyembuhkan luka-luka, memberikan tenaga sepanjang hari dan juga membuatkan kita kenyang dalam sesuatu jangka masa yang agak lama.

Saya dah ambil protein dari daging, ikan, ayam, kenapa perlu ambil protein ESP lagi?

Ye betul, dalam pemakanan harian kita, sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi protein soya dalam ESP rendah lemak, tiada kolestrol dan 100% berasaskan sayur. 

Lagi satu mari kita lihat bagaimana cara masakan kita. Cara masakan seperti menggoreng yang menggunakan api panas akan memusnahkan kandungan dan quality protein di dalam makanan tersebut. Lagi-lagi bagi mereka yang kerap makan di luar. Kita tidak tahu bagaimana sumber protein ini diuruskan dan di masak.  Jadi yang tinggal tidak cukup untuk keperluan seharian kita. Tidak hairanlah walaupun kita mengamalkan pemakanan sumber protein dalam diet harian kita tetapi badan kita masih lagi berasa lemah, tidak bermaya dan kerap mendapat sakit.



Energising Soy Protein atau singkatannya ESP dari shaklee ini mempunyai banyak khasiat kepada wanita terutamanya iaitu :

1. Amat sesuai untuk wanita yang menyusukan anak. ESP memang terkenal sebagai supplement untuk banyakkan pengeluaran susu. Bila ibu cukup protein,  ibu akan lebih bertenaga. Pengeluaran susu pun lancar dan berkhasiat.

2. Amat sesuai untuk wanita / ibu menyusu yang bercadang untuk puasa.  ESP membekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita kurang rasa letih.. insyaallah..

3. Amat sesuai untuk wanita hamil. ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein bagus untuk tumbesaran.

4. Amat sesuai untuk wanita yang cuba hamil dan bercadang  untuk hamil. Ini kerana ESP memelihara rahim kita.


5. Amat sesuai untuk wanita yang ingin stabilkan hormon. ESP mengandungi kacang soya yang kaya dengan isoflavon. Ia membantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

6. Amat sesuai untuk wanita / ibu menyusu yang mahu kurus. ESP menjadikan ibu lebih rasa kenyang. Nafsu makan pun kurang.

7. Amat sesuai untuk wanita yang pentingkan kesihatan. ESP memberi ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

8. Amat sesuai untuk wanita yang nak cantik. ESP menjadikan kulit lebih anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Tidak perlu lagi tempek bedak berlapis-lapis.

Nak bancuh ESP ni kena betul caranya ye. Nak tahu cara yang betul bancuh ESP, boleh klik di link saya ni ye ~~ Cara Bancuh ESP yang Sedap

Tak nak cuba ke ESP ni? Sempena promo ESP bulan Mac ini, apa kata anda beli 6 cans ESP dan anda akan dapat : 

1. jadi ahli shaklee bernilai RM75 secara PERCUMA 
2. PERCUMA 1 can ESP bernilai RM150. 
3. Cash Back bernilai lebih kurang RM40 di pertengahan bulan April. 

Banyak penjimatan tu!

Kalau rasa banyak sangat 6 cans tu, apa kata ajak adik beradik, kawan-kawan, sedara mara, untuk kongsi bersama. Jimat lebih kurang Rm17-Rm20 se tin tau. Banyakkan!


Setelah menjadi ahli shaklee anda dapatlah membeli produk-produk shaklee selepas ini dengan harga ahli dan berpeluang menjana pendapatan hanya dari rumah bersama-sama support Group Infinity kami. Nak tahu lebih lanjut kebaikan dan faedah menjadi ahli shaklee, boleh click di sini-->  apa yang bestnya jadi ahli shaklee dengan kumpulan kamijadi ahli shaklee,

Apa ditunggukan lagi. Cepat PM / hubungi saya seperti di bawah.

Fb Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585

Email : minahron@gmail.com 

souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...