Set Kurus Shaklee untuk Ibu Menyusu


Set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu adalah 100% SEMULAJADI, DIJAMIN SELAMAT untuk anda dan bayi anda. Ibu menyusu tidak perlu risau kerana Set Kurus Shaklee bukanlah pil atau ubat kurus seperti yang dijual di pasaran-pasaran sekarang.  


Set Kurus Shaklee tidak akan menjejaskan penyusuan anda, malah ianya membantu meningkatkan kualiti dan kuantiti susu anda. Bagi yang berminat ingin mencuba, ini adalah supplemen yang terdapat di dalam Set Kurus Shaklee untuk ibu-ibu menyusu:


1) ESP 

Sumber protein terbaik yang mampu memberikan ibu tenaga, memberikan rasa kenyang yang lama dan memekatkan susu ibu. ESP juga membantu membina otot supaya badan anda fit dan tidak menggeleber setelah kurus nanti. BONUS! ESP juga merupakan milkbooster terbaik. 


2) Alfafa

Sebagai milkbooster. Di samping berfungsi sebagai detoks  untuk tubuh ibu ia juga membantu sistem dalaman wanita agar tambil lebih selesa. Ia juga membantu melancarkan sistem penghadaman. 

3) Lecithin

Membantu memecahkan lemak di dalam badan yang akan diangkut keluar oleh Alfafa dan membuang asid yang tidak diperlukan badan. Demikianlah tiga produk shaklee di dalam set kurus untuk ibu menyusu yang boleh membantu ibu untuk kurus. Selain itu, ibu juga boleh menambah Omega Guard sebagai supplement tambahan. Antara khasiat Omega Guard ialah :

1. Membantu memecahkan lemak
2. Mengurangkan kolestrol
3. Membantu mengurangkan selera makan
4. Mengandungi EPA dan DHA yang bagus untuk perkembangan otak bayi 


Jom cuba set kurus shaklee ni sebagai supplement dalam usaha ibu untuk kurus. Hubungi saya seperti di bawah untuk konsultasi PERCUMA! 

Saya sarankan apakata ibu terus jadi ahli shaklee untuk membeli dengan harga ahli yang 15-20% lebih murah dari harga biasa. Sebab saya yakin, InsyaAllah, ibu pasti jatuh cinta dengan set kurus shaklee ni dan akan repeat order. Selain itu, ibu juga berpeluang menjana pendapatan hanya dari rumah. Boleh click di sini untuk maklumat lanjut bagaimana untuk menjadi ahli shaklee. Sangat mudah tau!--> jadi ahli shaklee

Boleh hubungi saya seperti berikut. 

Fb Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...