Jadi Ahli Shaklee PERCUMA?? Biar betul?

Anda berminat nak jadi ahli Shaklee? 

Jom saya ceritakan dalam entry saya kali ini. Tapi yang paling penting anda tidak perlu pening-pening fikirkan modal yang banyak untuk menjadi ahli Shaklee atau lebih khusus lagi untuk menyertai keluarga Shaklee kami iaitu Group Infinity.

Menjadi ahli Shaklee mungkin ada 2 sebab utama ini iaitu : 

 • Makan sendiri
 • Buat business (part-time/fulltime)


Jadi, yang mana satukah pilihan anda? 


Apa-apa pun keputusan anda yang penting dengan jadi ahli Shaklee bersama-sama keluarga Infintiy tidaklah merugikan anda. Sekiranya anda memilih untuk makan sendiri, anda boleh kumpul points di atas belian produk Shaklee dan akan ditukarkan kepada cash rebate sekiranya anda memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan. 

Manakala bagi yang anda yang ingin menyertai Shaklee sebagai part time / full time busines, menjana income dari rumah, tunjuk ajar dan bimbingan akan di beri PERCUMA dan berterusan.

Setelah sign up menjadi ahli Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group rahsia kami di facebook dan juga group WhatsApp kami yang ekslusif hanya untuk anda. Untuk pengetahuan anda, keahlian adalah seumur hidup dan tidak perlu maintain points melainkan anda serius berbisnes.

So, Bagaimana Nak Jadi ahli Shaklee secara PERCUMA?Anda layak menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA sekiranya anda membuat belian produk Shaklee sebanyak 200 UV (dalam lingkungan RM670 ). UV ini ialah mata (points) yang terdapat pada setiap produk Shaklee. 200 UV ini akan direct masuk ke dalam ID Shaklee anda seterusnya melayakkan anda untuk dapat cash rebate (bonus) pada bulan berikutnya.Dan dengan itu, anda tidak perlu lagi membayar RM75 untuk harga keahlian Shaklee lagi. Ianya PERCUMA!


Macamana saya nak  dapat 200 UV?Boleh pilih salah satu cara di bawah.

 1. Belian 2 botol Vivix Shaklee
 2. Belian 3 kotak Collagen Powder Shaklee
 3. Belian produk-produk Shaklee yang boleh dikongsikan bersama saudara mara, keluarga anda. 


Jadi,hubungilah saya mendaftar keahlian Shaklee anda hari ini :-)Cara - cara daftar jadi ahli Shaklee dengan pihak SouqVitamin:

Hubungi SouqVitamin (Nor Hanim) samada melalui 

- Fb Nor Hanim Abu Hassan 
- PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin
- WhatApp : +974 55273585 
- Email : minahron@gmail.com 


- Buat bayaran melalui akaun Maybank RM 75 - No akaun ialah 152031305567 (Nor Hanim Abu Hassan). Tetapi sekiranya anda menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA, maka RM75 tidak perlu. - Maklumkan kepada kami maklumat diri anda iaitu :

 • Nama Penuh dan nombor kad pengenalan
 • Nama Penuh pasangan dan nombor kad pengenalan (sekiranya telah berkahwin) 
 • Alamat surat menyurat
 • Alamat penghantaran barang
 • Nombor telefon
 • Email
 • No akaun bank (untuk pembayaran bonus)

Pihak kami akan mendaftarkan anda secara online di www.shaklee2u.com.my seterusnya anda akan menerima username dan password untuk anda login sendiri untuk melihat info atau membuat belian secara online. Kit ahli akan dihantar ke alamat penghantaran barang anda dan mengambil masa 3-5 hari bekerja untuk diterima.

Jangan berfikir dan tunggu lagi. Sekiranya anda seorang yang mencintai produk Shaklee, amat amat disarankan untuk menjadi ahli Shaklee kerana banyak faedah dan kebaikan yang akan diterima sekiranya menjadi ahli Shaklee.


Ingin tahu kelebihan lain menjadi ahli shaklee? Jemput baca entry ini ye--> 

Fb Nor Hanim Abu Hassan
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 

souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...