Apa yang bestnya jadi ahli Shaklee dengan kamiMembuat keputusan untuk jadi ahli shaklee dan bersama-sama group Infinity setahun yang lalu rupa-rupanya keputusan yang tidak sia-sia. Malah saya rasa menyesal kerana tidak menjadi ahli shaklee lebih awal lagi. Berikut saya senaraikan apa yang best sangat kalau jadi ahli shaklee di bawah group kami :    


Ahli-ahli yang serius berniaga diberikan bimbingan cara-cara memulakan perniagaan Shaklee

Semua ahli di bawah group saya yang berminat untuk berniaga akan dibimbing 24 jam sehari. Sekiranya anda ingin menjadi ahli shaklee di bawah saya, hanya perlu hubungi saya melalui email, whatsapp, facebook seperti yang tertera di bawah dan saya registerkan anda secara online. Mudah saja. Saya akan menjadi penaja anda dan bertanggungjawab sepenuhnya dalam membimbing anda sebaik mungkin dari segi ilmu produk, ilmu pemasaran internet serta perlbagai RAHSIA kejayaan online business / online marketing. Untuk pengetahuan anda semua, beberapa tahun yang dulu saya pernah menghadiri kursus online business / online marketing yang berharga lebih kurang RM800 untuk hanya 3 jam!. Tapi anda sekiranya bersama group kami, dengan hanya bermodal RM65, anda akan dapat ilmu-ilmu online business yang lebih hebat lagi secara berterusan selagi anda bersama-sama kami secara PERCUMA, ya PERCUMA.  


AWAS, JANGAN BUAT
Menjadi ahli dengan pergi ke mana-mana cawangan Shaklee dan ditawarkan oleh 'penunggu' yang menawarkan untuk anda menjadi ahli dibawahnya. Mereka-mereka menjadi 'penunggu' di cawangan untuk memerangkap mangsa-mangsa seperti anda sekiranya anda tidak berhati-hati. Setelah memerangkap anda untuk menjadi ahli dibawahnya, 'penunggu' tersebut akan hilang tanpa berita dan tidak dapat dihubungi lagi. Alangkah ruginya sekiranya anda benar-benar serius untuk menjalankan perniagaan Shaklee tetapi orang yang sepatutnya membimbing anda hilang tanpa berita. 

Tetapi jika anda masih membuat keputusan untuk walk in di mana-mana cawangan untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee, anda boleh menggunakan ID saya iaitu 890361 (Nor Hanim Abu Hassan) sebagai penaja anda. Selepas membuat pendaftaran, anda boleh memaklumkan kepada saya melalui WhatsApp, SMS, Call atau Email seperti yang tertera dibawah. 

TIADA KUMPULAN LAIN yang seumpama kami yang menjalankan perniagaan yang sangat mudah dan berkesan.

Shaklee bukan sebarang MLM. 

Ya, Shaklee menjual produknya melalui konsep MLM. Tetapi BUKAN MLM fesyen lama yang selalunya memujuk ahlinya membayar ribuan ringgit, menerima stok berpuluh kotak, dan terus menerus memujuk orang lain untuk menyertainya tanpa diberi ilmu mengenai kebaikan produk dan cara untuk memasarkan produk tersebut. MLM sebegini selalunya tidak mampu bertahan lama kerana stok yang terbengkalai sehingga tamat tarikh luput dan tidak dapat dijual. Semua ahli dibawah kumpulan kami akan dipastikan sentiasa mempunyai imu pengetahuan mengenai produk dan bukan semata-mata tertumpu mencari ahli baru. Maka tidak hairan lah ramai yang berurusan dengan kami menganggap kami seperti seorang doktor, ahli farmasi atau pakar kesihatan  kerana penerangan yang diberikan sangat jelas dan bukan semata mata hanya menjual vitamin. Ahli-ahli keluarga saya juga pernah cakap yang saya dah boleh ganti kakak saya (kakak saya seorang doktor) sebab mereka sering bertanya saya nak makan apa kalau sakit sekian sekian. 

Pendedahan mengenai pemasaran secara atas talian (online marketing) secara berterusan

Bersama kumpulan kami, amat mudah untuk untuk mengembangkan perniagaan anda. Tidak perlu keluar malam sehingga awal pagi meninggalkan anak-anak yang sedang tidur semata-mata untuk coachingmentoring atau business meeting. Segala galanya dilakukan secara online. Market kami tidak hanya terbatas di Malaysia sahaja, malah seluruh dunia. Tidak hairan lah sekiranya ada diantara ahli kumpulan kami berjaya meluaskan pasaran di Saudi, Dubai, Qatar, Jepun, Netherland dan lain-lain lagi. Daftar jadi ahli Shaklee dengan kumpulan kami segera, saya akan beri panduan dari A-Z untuk maju dalam bisnes Shaklee bersama kami. Pemisahan jarak bukan lagi penghalang. Saya dah ada downline yang sudah berpangkat Supervisor dengan hanya melakukan coaching secara online!. Ya, kami sudah buktikan!

Kumpulan sokongan yang mantap.

Menjadi ahli Shaklee di kumpulan kami, anda tidak akan berasa keseorangan. Anda sentiasa mempunyai hala tuju dan sangat mudah untuk memasarkan produk anda. Ini kerana anda menjadi ahli Shaklee bersama kami di mana kumpulan besar kami diterajui oleh 5 orang Master Coordinator (pangkat tertinggi dalam Shaklee) yang sentiasa cekal hati, sabar dalam membantu sesiapa sahaja yang inginkan bantuan.

Akhir kata, sekiranya anda menjadi ahli Shaklee bersama kami, anda akan dibimbing untuk menjadi 'PENYELESAI MASALAH' dan bukan 'PENJUAL VITAMIN'... 

Inilah peluang keemasan yang TIDAK patut anda lepaskan. Anda berpeluang untuk menjana pendapatan pasif 3,4,5 dan tidak mustahil 6 angka setiap bulan hanya dengan bermodalkan sebuah komputer bersama talian internet di rumah, sebuah smartphone (optional) dan RM75. Tak percaya? Hubungi saya dengan segera Nor Hanim Abu Hassan (ID Shaklee : 890361) dan saya ceritakan segala-galanya!

Selamat menuju puncak, keluarlah dari zon selesa anda bersama-sama kumpulan kami.


Ingin tahu kelebihan lain menjadi ahli shaklee? Jemput baca entry ini ye--> 
- Kelebihan jadi ahli shaklee,
Jadi ahli shaklee dan dapat 4 manfaat utamaFb Nor Hanim Abu Hassan
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.comNo comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...