Set Kurus Shaklee : Bagaimana ia bertindak?

Fenomena penjualan supplement untuk kurus slim melim sangat menjadi-jadi sekarang ni. Anda pasti ka set kurus yang anda ambil tu selamat? Cuba check tengok. Dapat pengesahan dari KKM tak? Kalau anda dah ambil set kurus Shaklee..tahniah diucapkan... InsyaALlah..jangan risau. Semuanya dah terbukti selamat, berkesan, semulajadi...sejak dari 50 tahun yang dulu tau...dah lama sebenarnya. 

Set kurus shaklee  memang dah terkenal sekarang ni. Set kurus shaklee ni adalah di antara yang terlaris di jual. Testimoni keberkesanan selepas ambil set kurus shaklee ni pun banyak. Anda cuba google, keluar berjela-jela Tapi, anda tak perlu google pun sebab saya dah ada link untuk anda. Boleh click di sini ->> Testimoni set kurus shaklee 

Ok, set kurus Shaklee terdiri daripada 4 jenis product iaitu :
1. Herblax
2. Alfalfa
3. Lecithin
4. Cinch Shake Mix

Apakah fungsi setiap satu di atas? 

Herblax (Detox)
Proses pembersihan usus.

  • Keluarkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus melalui pembuangan air besar.  

  • Tahap penyerapan nutrient menjadi optimum selepas dinding usus kita bersih


Alfalfa Complex Shaklee :

  • Merawat masalah sembelit
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Mencuci usus bagi menyahkan toksik dalam badan
  • Membantu melengkapkan zat & nutrien dalam pemakanan seseorang.
  • Membuang angin dalam badan

Lecithin (Bakar)

‘fat emulsifier' atau bahasa mudahnya 'pencair lemak'.


Lecithin ni apabila bergabung/bertemu dengan lemak akan membuat lemak2 tu 'pecah' dan dia akan 'melekat' pada lemak2 tu dan membawa lemak2 tu keluar dari badan dengan bantuan fiber.


Cinch Shake Mix 




Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO 

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. 

  • Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat bada. 
  • Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas. 
  • Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan. 


Anda boleh pilih antara 3 perasa iaitu Cafe Latte, Vanilla atau Chocolate. Ramai customer saya memilih Chocolate!

Anda boleh baca testimoni salah seorang customer saya setelah ambil cinch ni. Amat sesuai di ambil ketika berpuasa..terutama sesiapa yang ada masalah gastrik -->> Rasa kenyang yang lama selepas ambil cinch

Nak cuba set kurus ni tak? Hubungi saya seperti di bawah dan saya akan ceritakan segala-galanya rahsia dan cara pengambilan vitamin-vitamin shaklee supaya anda kurus dengan sihat dan selamat. Harga? Anda pasti teruja setelah mendapat tahu harga dari saya..Jommm...

Nor Hanim
Fb Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin 
☎ WhatApp : +974 55273585
Email : minahron@gmail.com 
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...