Nutriferon Shaklee : Tingkat imuniti anak-anak

Al kisah Puan H yang sangat teruja dengan keberkesanan Nutriferon sempat lagi hantar SMS kepada saya semasa beliau mengerjakan umrah di Makkah. Anak sulong Puan H terkena demam selsema.. nasib baik dia membawa bersama-sama Nutriferon dan Omega Guard Shaklee. Hari di mana anak Puan H kena demam tu, Puan H terus bagikan anaknya sebiji omega guard dan masukkan 1/3 sachet nutriferon dalam susu. Alhamdulillah keesokan paginya badan dah tak panas dan anak Puan H terus aktif dan dah boleh senyum...alhamdulillah... 

''....alhamdulillah, saya sekarang kat tanah haram makkah. Smlm anak lelaki saya umur 3 tahun 7 bln demam dan matar berair. Badannya panas...risau jugak. Sblm tidur sy ikhtiarkan bg dia telan sebiji omega guard dan masukkan 1/3 sachet nutriferon dalam susu. Sepanjang malam saya lapkan kepala kaki dan bahagian perut dengan towel basah. Allahuakbar alhamdulillah bangun pagi ni, senyum dan badan tak panas lagi dah. cuma suam-suam tu masih ade. sangat-sangat bersyukur, Hilang risau.."Untuk pengetahun semua, Puan H pergi menunaikan umrah bersama-sama ibu dan ayah beliau yang datang dari Malaysia. Menaiki bas dari Doha ke Makkah yang mengambil masa lebih kurang sehari semalam untuk sampai ke destinasi. Sangatlah letih jika difikirkan dengan membawa 2 orang anak kecil. Tambahan pula suami Puan H pun tidak dapat turut serta kerana tuntutan kerja.. ALhamdulilah, Puan H sangat tabah dan kuat. Dengan shaklee, serba sedikit membantu Puan H menaik taraf kesihatan keluarga dan anak-anak beliau...dengan izin Allah. 

Untuk pengetahuan semua, antara manfaat utama nutriferon ialah:

1. mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
2. Melawan kanser dan tumor
3. Melindungi dari influenza
4. Meringankan stress dan kelesuan
5. Melambatkan penuaan

Nutriferon dihasilkan daripada ramuan semulajadi i.e. ekstrak biji labu, bunga safflower, honeysuckle jepun dan biji plantago >>> mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Sekiranya kita memang mengamalkan Nutriferon ni, kalau sakit selsema memang cepat lega..insyaAllah. 


#formula semulajadi, selamat, tulin dan berkesan.

Lagi testimoni Nutriferon melegakan selsema kanak-kanak -->>> Nutriferon legakan selsema

Selamat membaca!

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya di : 

Fb Nor Hanim Abu Hassan 
✉ PM ke : www.facebook.com/messages/SouqVitamin
☎ WhatApp : +974 55273585 
Email : minahron@gmail.com
souqvitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...