Omegaguard Shaklee : Kenapa ikan laut air dalam?

Pada tahun 1970, seorang saintis Amerika, pemenang Nobel Price, telah menemui satu rahsia : Penduduk Eskimo yang hidup dalam persekitaran yang berbeza mempunyai tahap kesihatan yang berbeza. 

Orang eskimo yang hidup di Greenland, Denmark yang bekerja sebagai nelayan tidak menghadapi masalah sakit jantung, lelah, tekanan darah tinggi, dan kencing manis. Manakala, kaum Eskimo yang menetap di Amerika Utara, yang bekerja sebagai pemburu, dan makanan utama mereka ialah daging yang mengandungi banyak kolestrol, menghadapi banyak masalah kesihatan yang berkaitan dengan jantung. Penyelidikan lanjut mengenai ikan air laut sejuk menunjukkan : ikan dari air laut mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi, iaitu EPA dan HDA yang boleh merendahkan lemak dalam darah, menurunkan pengumpulan platlet darah dan melambatkan pembentukan thrombus, merawat penyakit lelah dan alahan kulit dengan berkesan. 

Mak saya sudah lama cinta dengan Omegaguard. Boleh baca testimoni mak saya di sini

Antara khasiat lain Omegaguard Shaklee adalah penting untuk perkembangan otak anak2 anda. Boleh baca detailsnya di sini --> Omegaguard Shaklee terbaik untuk anak-anak anda

Omegaguard Shaklee jugak adalah supplement terbaik untuk :
1. Kesihatan sendi dan tulang
2. Untuk kuruskan badan
3. Tingkatkan sistem pertahanan badan
4. Kesihatan lelaki dan wanita
5. Untuk ibu2 yang hamil
6. Untuk masalah buasir
Belum cuba, belum tahu. Hubungi saya untuk tempahan Omegaguard anda sekarang!

PM hanim or wassap di +974 55273585 untuk order
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...