Vivix Shaklee : Anti-penuaan. Makan byk2 boleh jadi muda balik ke?

VIVIX dari Shaklee sangat mujarab bagi pelbagai penyakit. Teruja dengan kebaikan nya saya pun tidak terlepas dari mencuba sendiri VIVIX shaklee walaupun tak menghadapi apa-apa masaah kesihatan.. alhamdulillah. VIVIX shaklee yang dikatakan secara klinikal mampu menjadikan kita berasa seperti” Muda 25 Tahun” yang diwawarkan oleh Shaklee sememangnya ada kebenaran. Bukan bermaksud “muda 25 tahun” itu bahawa sesiapa yang minum VIVIX akan menjadi muda 25 tahun? Ohh tidak ye kawan.  Tetapi tahap kesihatan, tenaga, ketahanan badan, kesegaran, kesihatan sendi dan otot seolah-olah seperti 25 tahun. Bagi yang sudah mencuba VIVIX, pasti mengakui perkara ini…
Apa yang dihebahkan berkenaan VIVIX shaklee adalah tentang kandungan Resveratrol yang tinggi yang merupakan agen anti penuaan yang sangat hebat. Apa itu Resveratrol? Boleh baca lebih lanjut kat sini ye-->> Apa itu Resveratrol 
Berikut ialah 4 mekanisma penuaan pada tahap sellular :
1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. 
Ramuan Vivix Shaklee melindungi dan memperbaiki sellular DNA. 
2. Pengawalan Genetik 
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. 
Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular. 
3. Pengeluaran Tenaga yang Kian Menurun oleh Sel-Sel
Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turun menurun.
Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk  meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 
4. Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selullar yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. 
Ramuan vivix shaklee adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protin AGE. 
Antara khasiat lain Vivix Shaklee ialah : 
1. Perlindungan antioksidan
2. Menyokong kesihatan otak
3. Menyokong kesihatan sendi
4. Kesihatan keseluruhan
5. Menyokong fungsi kardiovaskular
6. Menyokong kesihatan jantung
7. Menyokong sistem imun. 
Dibawah merupakan testimoni dari kawan saya yg baru sahaja berjinak2 dengan vivix. Yg pls best, ikatan mahabbah antara beliau dengan suami makin baik dan seperti baru kawin!.. 


Teruja dengan kebaikan Vivix Shaklee? Mari dptkan dari saya sekarang. Call / Wassap no saya seperti di bawah. Tidak salah belikan hadiah utk mak ayah, suami atau isteri. Promo Vivix Shaklee bulan November 2013 pasti berbaloi2. 
PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...