Apa kelebihan menjadi ahli shaklee?

Ramai kawan2 saya bertanya apa kelebihan dan faedah yg dia akan dapat kalau jadi member shaklee. Saya pun bukannya pandai sgt nak ajak org join jadi ahli shaklee hehehe.. tak reti sebenarnya hahaha.. boleh tak? Membebel2 kan facebook ke, blog ke boleh la..tapi bab2 bercakap2 ni alahaii..susah tau. Tak reti.... seriusly. 

Oklah..berikut adalah serba sedikit FAQ tentang bagaimana nak jadi ahli shaklee dan faedah2 nya. 


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi saya dan saya akan uruskan urusan pendaftaran. Anda tak perlu keluar dari rumah pun!. 

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 dan tambahan RM10 untuk pos member kit ke rumah anda. Mudahkan?...Jumlah semuanya hanya RM75 untuk yuran seumur hidup.

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 890361 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.


Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya seperti di bawah untuk maklumat lanjut. Saya akan bercerita lagi tentang pengalaman saya menjadi ahli seterusnya membina perniagaan bersama Shaklee.



PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...