Khasiat Alfalfa Shaklee : Raja Segala Tumbuhan

Alfalfa complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an.

Diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Alfalfa juga dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan". Medicago Sativa memiliki gred yang paling tinggi di kalangan tumbuhan alfalfa. Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Daun alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak. Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. Manakala bahagian lain yang tidak penting dilupuskan. 

Kemudian, daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet. Keseluruhan proses ini dijalankan dibawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti. Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa. 




Manfaat Utama Alfalfa Shaklee :

Tumbuhan yang sangat kaya dengan perbagai nutrisi - Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. 10 biji alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu. 

1. Mencuci hati, darah dan usus
Ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 

2. Melawan alahan
Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete's foot) dengan berkesan

3. Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut
Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 

4. Menyingkirkan lemak dak kolestrol
Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol. 

5. Melawan tumor
Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. 

6. Melegakan keletihan
Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. 

7. Mencegah / merawat atritis
Melegakan sakit atritis dan kesakitan. 

Anda mungkin berminat nak tahu testimoni alfalfa membantu tambah susu. Boleh baca di sini-->> Alfalfa Tambah Susu

PM hanim or wassap di +974 55273585 untuk order
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Vivix Shaklee : Selamat Tinggal Miss P.

Saya sangat teruja mendengar testimoni rakan-rakan saya yang telah mengamalkan vivix shaklee. Mula-mula rasa tak nak cuba dulu sebab masih menyusukan anak saya yg kecil berumur 15 bulan tu. Tetapi, bila dapat tahu ada di antara kawan2 saya yg masih breastfeeding dan pada masa yg sama mengamalkan vivix shaklee dan alhamdulillah.. tiada masalah..maka saya pun mencuba atas risiko sendiri. Alhamdulillahh... minggu ni minggu ketiga saya ambil vivix shaklee, saya menyusukan anak saya mcm biasa, anak saya pun tiada masalah apa2 setakat ni alhamdulillahh...

Tapi..tapi...haaa ada tapi bagi saspen sikit...  saya perasan sesuatu yg berbeza iaitu miss P saya dah tiada. Eh...apa miss P tu. Miss P tu ialah PMS yg sangat tak seronok tu..hehehe suspen tak? hahahah..

Sebelum ni kalau setiap kali period mesti sakit perut, sakit pinggang, badan rasa sgt tak best. Lepas amalkan vivix ni alhamdulillah sgt2 ...sbb sakit2 semua tu takde dan badan rasa ringan je. Alhamdulillah... dgn izin Allah jgk. Tak tahu la kan kalau sbb lain ke tp lepas saya amalkan vivix ni lah pms saya dah takde. Alhamdulillah semua kuasa Allah.. vivix shaklee hanyalah asbab nya sahaja... 




Apa2 pun, ini baru minggu ke 3 saya amalkan vivix. Masih baru untuk merasakan perbezaannya. Asalnya mengamalkan vivix adalah untuk tenaga dan kesihatan kulit. Insyaallah testimoni seterusnya akan diwar warkan dari semasa ke semasa ...hehehe... tunggu lah di entry saya seterusnya ye :)


Testimoni Collagen Powder Shaklee : Kulit dah tak kering lagiiii

Hari ni dapat feedback dari Puan ina (bukan nama sebenarnya) yang kulitnya dah tak kering lagi selepas ambil 13 sachet collagen. Tak sampai sekotak pun lagi collagen tu. Saya sangat hepi utk Puan ina. Untuk pengetahuan semua, Puan ina membuat pilihan bijak dengan membeli 3 kotak sekaligus semasa promo collagen bulan lepas dan dpt membership FREE worth RM75 tu.

Keberkesanan dan perbezaan selepas mengambil collagen berbeza dari setiap org. Puan ina sgt beruntung sebab tak sampai sekotak I.e. baru 13 sachet, kulit Puan ina dah tak kering lagi. Alhamdulillah. .. memang sesuai lah tu collagen dengan kulit Puan ina. Bila di tanya apa rahsia Puan ina, katanya dia memang jarang minum kopi dan teh. Nahhh.... pengamal2 collagen shaklee sekalian, jauhkan lah diri anda dari kopi dan teh untuk mendapat kesan yg optimum.  Gantilah dgn horlick ke, esp ke, susu ke....mmg kalau dah ketagih susah nak ckp apa lah...maybe cuba kurgkan sikit sikit setiap hari..lama2...Insyaallah..boleh tinggalkan terus. Hai...nak cantik kena lah berkorban sikit kan...hihihi.. 

Apa kelebihan collagen shaklee ni? Shaklee collagen powder adalah supplemen collagen yang unggul, mengandungi 4,000 mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.




Nak tahu cerita lebih lanjut lagi, boleh tgk entry saya yg lepas di sini ye -->> khasiat collagen shaklee

Bagi yg berminat dengan collagen powder contact anim laju2 ye... 

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Selera bertambah lepas ambil vitamin?

Saya pernah di tanya beberapa org pelanggan saya kenapa selera dia jadi makin bertambah lepas mengamalkan shaklee? 

Ok, macam ni ye. Vitamin bukan macam makanan biasa, ia dalam bentuk dos yang pekat di mana badan perlu mencairkan nutrien ini untuk mudahkan pengangkutan dan penyerapan. Sebab itu setiap kali saya menjual shaklee pada pelanggan2 saya, saya akan sarankan minum AIR KOSONG 3 LITER SEHARI.  Bayangkan kalau kita biasa kacau 1 sudu gula dalam 1 cawan air.. bila kita tambah lg 3 sudu gula, kita perlukan lebih banyak air supaya gula melarut dgn sempurna, dan air kita tak manis sangat.

Bila kita tak minum cukup air kosong makanya sel tubuh kita akan 'dahaga' lalu ia akan hantar isyarat ke otak. Tetapi, isyarat dari sel yang dahaga itu diterima oleh otak sebagai 'lapar'. Maka otak pulak menghantar 'pesanan' kat sistem badan kita supaya mencari makanan.. Jadi, sebelum terima 'pesanan' tersebut, elok lah kita bersiap sedia dengan botol air kat sebelah supaya otak tiada peluang nak hantar 'pesanan' yg salah itu.



Kalau air yang secukupnya di ambil sepanjang pengambilan vitamin, InsyaAllah.. tiada masalah selera makan bertambah sepanjang anda mengamalkan vitamin

Jadi... pesanan yg betul di sini ialah minum air sekurang2nya 3 liter sehari untuk memudahkan vitamin2 diserap oleh badan kita. Hasilnya tubuh kita akan terasa lebih sihat, bertenaga, ceria dan cantik!..InsyaAllah


PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Rahsia Kulit Cantik Puan N Terbongkar

Hari sabtu yg lepas saya menghantar GLA complex kepada Puan N (bukan nama sebenar) yang merupakan salah seorg pelanggan tetap saya  dan pengguna tegar Shaklee. Rasanya last sekali saya berjumpa Puan N ni 2-3 bulan yg lepas. Sebelum raya haji. Itupun jumpa di waktu malam tak perati sgt muka Puan N. Tapi hari sabtu lepas, saya perasan yg kulit muka Puan N sangat berbeza skali. Dulu masa mula2 saya kenal Puan N mukanya agak pucat dan kering. Tapi sekarang kulit Puan N dah cerah, berseri2 glowing2 gitu. Nampak yang Puan N ni berkulit cerah sebenarnya. 

Puan N telah mengamalkan set kulit shaklee lebih kurang setahun lebih secara istiqomah. Sebelum ni Puan N dah try macam2 produk tapi nampaknya set kulit shaklee sudah serasi dengan Puan N, alhamdulillah...dengan izin Allah. Kata Puan N, lepas amalkan shaklee ni kulit memang rasa lain sikit. Rasa tegang dan agak halus dan tak kering sgt macam dulu. Yg paling best bila Puan N kata berat badan dia dah naik sikit... sbb Puan N ni kuruuussss sgt masa mula2 saya kenal Puan N ni. Dulu susah sgt nak naik berat badan katanya tp sekarang dah mendapat berat badan yg ideal gitu. Puan N pun dulu kurang darah sekarang dah ok...alhamdulillah... mmg dah jatuh cinta betul2 ngan shaklee ni. 

Saya sungguh teruja dengan cerita Puan N ni. Niat asal hanya untuk mengurangkan masalah kulit tapi dapat bonus 2-3 kebaikan dari pengambilan shaklee. 

Apa yg Puan N amalkan ni? Ok Puan N  mengamalkan vitamin2 berikut:

1. Vit C (klik utk maklumat lanjut)
2. Vit E (klik utk maklumat lanjut)
3. B complex
4. ESP (klik utk maklumat lanjut)
5. GLA complex
6. Collagen (klik utk maklumat lanjut)
7. Ostematrix

Anda juga boleh tgk di entry saya yang lalu tentang khasiat set kulit cantik shaklee ni di sini  >> Set Kulit Cantik Shaklee

Kalau anda berminat boleh hubungi hanim di : 

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com


Cerita jujur anak saya tentang shaklee yang menyentuh hati saya

Keje2 menghantar shaklee ke rumah kawan2 saya merupakan sebahagian rutin kami sekeluarga ketika hujung minggu. Sampai anak2 pun dah tahu kalau umi keluar mesti nak hantar shaklee jugak.."Umi, kita keluar ni hantar shaklee ke?"...merupakan pertanyaan biasa hihihi... alhamdulillah saya dikurniakan Allah suami dan anak2 yg sangat supportive. Kaklong dan kakngah pandai melayan adik2 masa umi turun dari kereta dan hantar shaklee ke rumah kawan. Tapi seperti biasa bila dah abih pusing2 hantar shaklee, umi akan bg reward pada anak2 umi yg sgt baik, behave dan supportive ini. 

Malam tadi saya teringat kak ngah ada bagitahu yg dia ada homework minggu ni iaitu membuat recount / diary apa yg dia buat masa weekend. So, lepas semua budak2 dah tidur umi pn check semua beg sekolah anak2 umi tgk semua dah ready ke blom. Umi terharu dan sungguh tersentuh melihat karangan kak ngah yg sungguh innocent dan jujur. Nampaknya kak ngah begitu bersungguh promote shaklee tu... hihihi...

Diary kakngah berbunyi mcm ni :-

"I went to Doha follow my mom to deliver some shaklee to my mom's friend. My mom likes to sell shaklee and its also good for us. Shaklee is a type of vitamin. There is also for kids. The chewable. Sometimes it is sour. After we deliver some shaklee we went to restaurant called afghan brothers mandi restaurant. I ate chicken, meat and others. They were so delicious. After we went to restaurant. we went to Lulu. We bought groceries (kitchen stuff.food stuff). After that we went to our....HOME SWEET HOME!"


Ini pulak poster yang saya terima dari kak long...dah lama dapat ni..baru nak update kat blog. 




Kak long buat poster ni sebab umi kadang2 lupa nak bawak shaklee. Dah smpai setengah jalan...umi baru teringat bungkusan shaklee tertinggal..maka kak long pun membuat poster cantik2 dan tampal di peti ais supaya umi tak lupa...hihihi..macam2 la anak2 umi ni

Terima kasih Allah kerana dikurniakan anak-anak shaklee yang memahami minat umi. Ye, umi mmg suka berniaga. Umi memilih shaklee sebab senang dapat berniaga online dari rumah dan ada support group yang hebat untuk kita bertanya dan share info2/tips berniaga yang berguna.. Alhamdulillah. Selain mendapat manfaat kesihatan dari supplement shaklee seisi keluarga. Insyaallah... Nak berniaga kek ke, mee ke, roti jala ke, nasi ayam ke, idok le kapakaran umi ye... :) 

Walaupun saya berada di doha, tapi market saya luas.. Kalau market di malaysia, saya hanya perlu membuat order online dan urusan penghantaran semua diuruskan oleh shaklee hq. Bila tgh bulan bonus pn masuk mengikut jumlah sales / point yg kita dapat utk bulan tersebut. Ehh..ini bukan skim cepat kaya. Sapa rajin, sapa ada passion, sapa usaha lebih...hasilnya pun lebih lebih...insyaallah.. 

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Vivix Shaklee : Anti-penuaan. Makan byk2 boleh jadi muda balik ke?

VIVIX dari Shaklee sangat mujarab bagi pelbagai penyakit. Teruja dengan kebaikan nya saya pun tidak terlepas dari mencuba sendiri VIVIX shaklee walaupun tak menghadapi apa-apa masaah kesihatan.. alhamdulillah. VIVIX shaklee yang dikatakan secara klinikal mampu menjadikan kita berasa seperti” Muda 25 Tahun” yang diwawarkan oleh Shaklee sememangnya ada kebenaran. Bukan bermaksud “muda 25 tahun” itu bahawa sesiapa yang minum VIVIX akan menjadi muda 25 tahun? Ohh tidak ye kawan.  Tetapi tahap kesihatan, tenaga, ketahanan badan, kesegaran, kesihatan sendi dan otot seolah-olah seperti 25 tahun. Bagi yang sudah mencuba VIVIX, pasti mengakui perkara ini…
Apa yang dihebahkan berkenaan VIVIX shaklee adalah tentang kandungan Resveratrol yang tinggi yang merupakan agen anti penuaan yang sangat hebat. Apa itu Resveratrol? Boleh baca lebih lanjut kat sini ye-->> Apa itu Resveratrol 
Berikut ialah 4 mekanisma penuaan pada tahap sellular :
1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. 
Ramuan Vivix Shaklee melindungi dan memperbaiki sellular DNA. 
2. Pengawalan Genetik 
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. 
Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular. 
3. Pengeluaran Tenaga yang Kian Menurun oleh Sel-Sel
Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turun menurun.
Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk  meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 
4. Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selullar yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. 
Ramuan vivix shaklee adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protin AGE. 
Antara khasiat lain Vivix Shaklee ialah : 
1. Perlindungan antioksidan
2. Menyokong kesihatan otak
3. Menyokong kesihatan sendi
4. Kesihatan keseluruhan
5. Menyokong fungsi kardiovaskular
6. Menyokong kesihatan jantung
7. Menyokong sistem imun. 
Dibawah merupakan testimoni dari kawan saya yg baru sahaja berjinak2 dengan vivix. Yg pls best, ikatan mahabbah antara beliau dengan suami makin baik dan seperti baru kawin!.. 


Teruja dengan kebaikan Vivix Shaklee? Mari dptkan dari saya sekarang. Call / Wassap no saya seperti di bawah. Tidak salah belikan hadiah utk mak ayah, suami atau isteri. Promo Vivix Shaklee bulan November 2013 pasti berbaloi2. 
PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Foods you shouldn't give your toddler

As your child grows, he'll be eager to sample food from your plate – and you'll be eager to add variety to his diet. But not all foods are safe for your child at every age. Some still pose a choking hazard.

Foods to avoid: 12 to 24 months 

Low-fat milk: Most young toddlers need the fat and calories of whole milk for growth and development. Once your child turns 2 (and if he doesn't have any growth problems), you can start giving him lower-fat milk if you like. (If your child is at risk for obesity or heart disease, however, the doctor may recommend introducing low-fat milk before age 2.)
Choking hazards to watch out for
Large chunks: A chunk of food larger than a pea can get stuck in your child's throat. Vegetables like carrots, celery, and green beans should be diced, shredded, or cooked and cut up. Cut fruits like grapes, cherry tomatoes, and melon balls into quarters before serving, and shred or cut meats and cheeses into very small pieces.
Small, hard foods: Hard candies, cough drops, nuts, and popcorn are potential choking hazards. Seeds may be too small to choke on but can get stuck in a child’s airway and cause an infection.
Soft, sticky foods: Avoid chewing gum and soft foods like marshmallows and jelly or gummy candies that might get lodged in your child's throat.
Peanut butter: Be careful not to give your toddler large dollops of peanut butter or other nut butters, which can be difficult to swallow. Instead, spread nut butter thinly on bread or crackers. You might want to try thinning it with some applesauce before spreading it.
More choking prevention
  • Avoid letting your child eat in the car since it's hard to supervise while driving.
  • If you're using a rub-on teething medication, keep a close eye on your toddler as it can numb his throat and interfere with swallowing.
  • See a printable checklist on how to reduce your child’s risk of choking.

Foods to avoid: 24 to 36 months

Choking hazards: Even though your child is becoming a more competent eater, there's still a chance he'll choke on his food. Continue to avoid the choking hazards listed above, and discourage your child from eating while walking, watching television, or doing anything else that might distract him from his meal.

Foods to avoid: 3 to 5 years

Choking hazards: Your child is a very competent eater now, but you should still be on the lookout for pieces of food that he could choke on. Keep cutting his food into small pieces, especially things like grapes and pieces of hot dog that could completely block his airway if inhaled. Continue to avoid popcorn, whole nuts, hard candies, and chewing gum. And discourage your child from eating when distracted.

The latest on children and allergies

Doctors used to recommend waiting until age 1 or even much later to introduce solid foods that are the most common allergens, especially with kids at risk for allergies. But the American Academy of Pediatrics (AAP) has changed its tune because studies show that these delays probably don't help keep allergies from developing. 

For toddlers, it's not necessary to introduce new foods gradually, unless your child is allergic to other foods. If your child already has a known food allergy, it's still a wise idea to wait several days after each new menu item to make sure your child doesn't react badly to it. And check with his doctor to determine the best strategy for introducing the top allergenic foods like eggs, milk, peanuts, wheat, soy, tree nuts, fish, and shellfish.




credit : babycenter.com

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

Apa kelebihan menjadi ahli shaklee?

Ramai kawan2 saya bertanya apa kelebihan dan faedah yg dia akan dapat kalau jadi member shaklee. Saya pun bukannya pandai sgt nak ajak org join jadi ahli shaklee hehehe.. tak reti sebenarnya hahaha.. boleh tak? Membebel2 kan facebook ke, blog ke boleh la..tapi bab2 bercakap2 ni alahaii..susah tau. Tak reti.... seriusly. 

Oklah..berikut adalah serba sedikit FAQ tentang bagaimana nak jadi ahli shaklee dan faedah2 nya. 


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi saya dan saya akan uruskan urusan pendaftaran. Anda tak perlu keluar dari rumah pun!. 

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 dan tambahan RM10 untuk pos member kit ke rumah anda. Mudahkan?...Jumlah semuanya hanya RM75 untuk yuran seumur hidup.

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 890361 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.


Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya seperti di bawah untuk maklumat lanjut. Saya akan bercerita lagi tentang pengalaman saya menjadi ahli seterusnya membina perniagaan bersama Shaklee.



PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...