Menjadi ahli shaklee secara percuma

Di post-post yang lepas, telah di beritakan tentang promosi kolagen bulan oct 2013 beli 6 percuma 1. Begitu juga dengan khasiat kolagen yang ternyata amat baik untuk kecantikan kulit dan juga kesihatan badan kita.  Boleh rujuk di sini >> Khasiat Collagen Powder Shaklee

Kali ni saya nak cerita sikit macamana nak jadi ahli shaklee secara percuma...ya secara percuma. Iaitu dengan membeli set collagen promo buy 6 free 1 ni atau beli 3 kotak collagen pun dah cukup entitle utk jadi ahli shaklee free je. Untuk jadi ahli shaklee biasanya anda perlu membayar yuran pendaftaran seumur hidup bernilai rm75. Tak smpai rm100 pun. 

Oklah, nak recall balik kebaikan shaklee collagen powder ni,  secara ringkasnya antara kebaikan collagen powder shaklee ialah :

  • membantu menguatkan rambut dan merangsang semula pertumbuhan rambut baru
  • mengekalkan kesihatan kuku
  • membantu mengurangkan parut
  • menghilangkan tanda penuaan
  • menguatkan tulang
  • membantu mengurangkan kesakitan & geseran sendi 
  • memperbaiki penglihatan
  • memastikan otak sentiasa sihat


Kalau rasa byk sgt nak beli promo collagen ni, apa kata anda share dengan adik, kakak, mak, mak sedara. Saya yakin anda pasti tak rugi. Percaya lahhh... 

Ok ok...mana cerita pasal nak jadi ahli shaklee secara percuma ni. Sebenarnya, yang mengosemkan offer bulan ni bila beli 6 kotak collagen powder ni anda akan dapat mcm2 lagi iaitu : 

* FREE Membership (Jimat RM 65)
* FREE Postage (RM 10 SM/RM 20 SS)
* FREE 444 UV points
* CASH BONUS +/- RM 114 (dibayar pada 15 Nov 2013)
* FREE 1 kotak COLLAGEN (worth RM 298)
* FREE entry to our online bisnes support group under Infinity Jutawan yg osem!!... di sini anda akan di coach, di latih dan diajar bagaimana cara untuk menjana pendapatan dari 2, 3, 4 angka dengan biz shaklee!. 

Haa... gitulah ceritanya. FREE membership shaklee, worth rm65/75. Saya sudah merasainya. Anda bila lagi? Tak payah fikir lama2 sangat. 

Tapi tapi... kalau anda tak nak beli collagen 6 kotak ni, tapi nak jadi ahli shaklee jugak.. boleh jaa..takdak masalah. Yuran pendaftaran rm65 sahaja. Murah kan?

Atau nak jadi ahli shaklee secara percuma jugak tanpa membeli collagen? Punn boleh dgn pembelian product bernilai 200uv ke atas? Mcmana tu? Cepat PM hanim. Nnti saya cerita semuanya...

Bagi yang berminat cepat2 hubungi hanim di :

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...