Selsema Sembuh dengan Nutriferon

Seorang kawan telah mencuba NUTRIFERON utk anak nya yang dah lama kena selsema. Alhamdulillah berkesan, dah tak berhingus dah keesokan hari nya, biiznillah... 


Setiap rumah mmg kena ada NUTRIFERON ni. bila anak2 da stat hingus2 tu, boleh la bagi.

Antara manfaat utama nutriferon:
1. mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
2. Melawan kanser dan tumor
3. Melindungi dari influenza
4. Meringankan stress dan kelesuan
5. Melambatkan penuaan

Nutriferon dihasilkan daripada ramuan semulajadi i.e. ekstrak biji labu, bunga safflower, honeysuckle jepun dan biji plantago >>> mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh

#formula semulajadi, selamat, tulin dan berkesan.Penemuan terhebat dalam bidang immunologi

Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.  Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yg berlainan, Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi dunia. Dia telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan; iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle Jepun dan  biji Plantago; mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Formulanya yang digunakan adalah semulajadi, selamat, tulin dan berkesan. Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang imunologi. 

Nutriferon adalah satu Formula Eksklusif dan di Paten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee. 

Di dalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia (penyakit anjing gila), herpes dan HIV. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon amat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit. 

PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...