Rawat Sakit Lutut dengan Shaklee

Alhamdulillah, sakit lutut kakcag dah pulih. Da boleh solat mcm biasa, dah boleh jalan sana sini. Tgk kakcag dah ok, mak plak nak try... ok mak, anak mak dah order dah..dah smpai dah pn. nnti boleh try yaa..



Kakcag secara istiqamah telah mengambil Advanced Joint Health Tablet dan Ostematrix. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu sakit lutut kakcag pulih sepenuhnya. Siap bole island hoping kat Langkawi nunnn.. 

Hmm, mcmana vitamin2 ni bole membantu kakcag lega sakit lutut nih? Sememangnya Allah jua yang menyembuh segala penyakit, tapi kita sebagai manusia seharusnya berusaha supaya kita sihat dan senang untuk melakukan ibadah. Ehh ehh.., ibadah tak semestinya solat, puasa je ye. Tapi, kita bekerja, masak, mop lantai, anta anak pi skolah, itu pn ibadah... so, kalau sakit2 susah la kita nak buat keje2 ni kan? Selain itu, doa yg berterusan, meminta keampunan dari Allah mestila dilakukan secara istiqamah jua. 

Ok, kalau nak tahu lebih lanjut, bole tgk kat post2 saya yg lepas bagaimana AJHT dan Ostematrix membantu melegakan sakit sendi..

>> AJHT bantu lega sakit sendi
>> Ostematrix bukan sekadar kalsium

So, apa lagi nak ditunggu, beli lah utk mak, ayah, nenek, tok, suami, isteri tanda sayang anda pada mereka 

Hubungi saya sekarang


PM hanim or wassap di +974 55273585
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...