MealShakes Shaklee Untuk Hidangan Lengkap Anda


Keistimewaan Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain2. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya. 

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak2 membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), org sakit, org yg sibuk bekerja atau org yg selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yg penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilikan BIJAK!!.


Manfaat Utama

Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yg bekerjasama dengan vitamin larut lemak

Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain2. 

Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yg diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar. 

Anti-Oksida - mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yg merupakan agen anti-oksida yg bertindak melawan jangkitan dan melambatkan process penuaan.

Mengembalikan seri wajah - mengandungi Vitamin B yg lengkap, zat besi dan copper yg cukup untuk membina sel2 darah merah yg sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yg lebih cantik. 

Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus. 

Kelazatan rasanya - minuman yg lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Sedap untuk dinikmati oleh semua golongan. 

PM hanim or wassap di +974 55273585 untuk order
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.com


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...