Alfalfa Tambah Susu


  • ALhamdulillah... hari ni seronok sangat sbb dapat message dari customer : 
    "alhamdulillah sgt lpas amik alfalfa.sbnrnya ina breastfeed baby 7bln tp x fully.aritu susu mmg dah drop sgt2.tu yg beli alfalfa nak cuba.alhamdulillah dah ok balik.balik keja je msti dah bengkak.sblm ni ina slalu sakit2 badan,mmg sakit sgt n nak buat apapun rasa mls je.lpas amik alfalfa,badan jd segar.tak cepat letih.sakit badan pun hilang.
    kire ok sgt sbb niat asal amik alfalfa sbb nak tambah susu,skrg sakit bdn pun xde. satu lg yg ina perasan,kencing jd lawas sgt.klu ikut,ina ni mmg susah mkn ubat n vitamin.tp kali ni rajin sbb dh npk kesan dia."

    • "betul anim,alhamdulillah sgt.aritu baby dah stat takmo hisap susu dah sbb kurang.skrg dah rancak balik dia."

      • "anim ada baby kecik juga ye?alhamdulillah kan susu byk.ina ni jenis kurang susu.paling lama anak pnh menyusu 4bln je.baby kali ni je still mnyusu wpun dah 8 bln.sbb tu amik alfalfa,klu blh xnak jd mcm kak n abg dia."



      • Pengambilan vitamin i.e. alfalfa memastikan tubuh si ibu sentiasa sihat, bertenaga, ceria dan terus bersemangat dan secara langsung mampu membekalkan susu ibu kepada si manja. Kejayaan penyusuan antaranya adalah bergantung kepada kesihatan ibu dan juga jgn lupa niat kita dan doa kita pada Allah supaya dpt menyusukan bayi kita sepenuhnya selama 2 tahun. 

        Sebab itu alfalfa amat sesuai di amik oleh ibu2 dlm pantang dan juga sepanjang tempoh penyusuan. Tidak hairan ia adalah salah satu vitamin utama dlm set pantang / susu shaklee. Nak tau details boleh click dekat >> Set hamil, pantang susu part 1 dan part 2. 

        Ibu2 yg bijak pasti amik set lengkap ini untuk kesihatan diri dan bayi. 

        Jom Shaklee!!


        PM hanim or wassap di +974 55273585 untuk order
        Fb : Nor Hanim Abu Hassan
        fanpage : Souq Vitamin

        email : minahron@gmail.com

        No comments:

        Post a Comment

        linkwithin

        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...