Set Vitamin untuk Kanak-Kanak

Anak –anak selalu memilih makanan? Mak jadi pening kepala. Berat badan tak naik2, cepat
lesu, tak bertenaga. Mcmana nak focus time belajar kat sekolah nih..hmm... 

Set vitamin shaklee untuk kanak2 inshaallah dapat membantu kanak2 menambah selera makan, menampung zat2 / nutrient yg tak terambik, immune booster, menggalakkan perkembangan dan fungsi otak. Bila anak2 kita sihat, mereka akan lebih focus ketika belajar. 



Omegaguard
  • Omegaguard menawarkan minyak ikan terbaik di dunia, diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara jepun. 
  • Minyak ikan paling tulen di dunia mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan byk lagi. 
  • Membantu tumbesaran & perkembangan otak dan membantu perkembangan memori. DHA adalah nutrient utama untuk otak, sistem saraf dan retina. 
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru2. 


Mealshakes
  • Mealshake mengandungi kesemua vitamin dan mineral serta protein, termasuk vitamin B dan zinc lengkap yang menjana selera makan kanak-kanak. 
  • Rasanya pun sedap.
  • Diperbuat daripada bahan semulajadi, buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya dan lain2. 
  • Nutrisi lengkap - vitamin, mineral dan zat perlu, sesuai untuk semua golongan- bayi, pelajar, kanak2 membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayur, org sakit, org yg sibuk bekerja. 


Set asas omegaguard+mealshakes dah cukup untuk anak2 anda untuk menampung keperluan2 nutrient/zat untuk kesihatan. Kalau ada bajet lebih, apa salahnya tambahkan vit c chew dan juga vitalea for children. Berilah yg terbaik untuk anak2 anda... tak payah kot nak berkira ngan anak2 pasal kesihatan. Kalau mainan kita sanggup beli beratus2, ini kan pula supplement yg bagus untuk anak2 kita kan? 

Tapi ingat, mengambil Mealshake atau vitamin2 lain untuk kanak2 (VitaLea For Children & Chewable Vita-C) tak bermakna anda boleh je sukahati bagi anak anda bebas makan makanan rapu, tgk tv, main game 24 jam. Pastikan anak-anak anda mendapat makanan berkhasiat jgk dlm pemakanan harian.

Hubungi saya dan LIKE Souq Vitamin untuk offer istimewa set kanak2 ni!


PM hanim or wassap di +974 55273585 untuk order
Fb : Nor Hanim Abu Hassan
fanpage : Souq Vitamin
email : minahron@gmail.comm


p/s: Mealshake mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar. Jadi yg xde masalah selera makan pn boleh amik mealshake nih.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...